ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۳۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۱
رییس ستاد ایمن‌سازی واحدهای صنفی تهران:

پرونده پلاسکو از نظر ما مختومه است

رییس ستاد ایمن سازی واحدهای صنفی تهران درباره وضعیت ایمنی واحدهای باقیمانده پلاسکو تاکید کرد: از نظر ما پلاسکو پرونده‌ای مختومه محسوب می‌شود.

تدبیر24»رییس ستاد ایمن سازی واحدهای صنفی تهران درباره وضعیت ایمنی واحدهای باقیمانده پلاسکو تاکید کرد: از نظر ما پلاسکو پرونده‌ای مختومه محسوب می‌شود.

خسرو ابراهیمی‌نیا در  گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: درخصوص پلاسکو موضوع اسکان‌واحدها از جمله بحث‌های مطرح بود که در این زمینه با همکاری بنیاد مستضعفان اقداماتی انجام شد و وظیفه ما به انجام رسید. پس از آن بحث ساخت مجدد این بنا در تخصص اتاق اصناف محسوب نشده و بر  همین اساس از جایگاه ما می‌توان گفت که پرونده پلاسکو مختومه است.

وی در عین حال عنوان کرد: ماده ۲۷ قانون نظام صنفی واحدها را به رعایت مسائل بهداشتی و امنیتی و ایمنی ملزم می‌کند و  بند ز ماده ۳۷ اتاق اصناف را  به عنوان ناظر این بخش معرفی کرده است.

رییس ستاد ایمن سازی واحدهای صنفی تهران ادامه داد: در این خصوص ما هیچ گونه هرم اجرایی در دست نداریم اما در بخش‌های مختلف برنامه‌ریزی‌هایی را با نهادهای ذی‌صلاح انجام داده‌ایم، به عنوان مثال در ارتباط با بازار بزرگ تهران یا ساختمان آلومینیوم اقدامات متعددی انجام شده است یا ساختمان‌های دیگری در دستور کار ما قرار داشته است.

ابراهیمی‌نیا در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا اکنون بحث قسمت باقی مانده پلاسکو به این شورا ارتباط پیدا نمی‌کند، گفت: باید این موضوع کارشناسی شده و نتایج آن را اعلام کنیم.

وی در ادامه د ر ارتباط با پاساژ آلومینیوم هم عنوان کرد: در صحبت‌هایی که با مالکان این بنا انجام شده، مواردی در خصوص ایمنی آن مطرح و دنبال شده است. به عنوان مثال سد معبرها برطرف شده و کپسول آتش‌نشانی و مسائل دیگر مربوط به ایمنی در حد استاندارد پیگیری و فراهم شده است.

رییس ستاد ایمن سازی واحدهای صنفی تهران با این وجود تاکید کرد: هیچ گاه نمی‌توان امنیت یک بنا را به طور صد در صدی تضمین کرد. حتی در مراکز تجاری جدیدی که صد در صد طبق اصول ساخته شده‌اند، نمی‌توان چنین تضمینی داد حال چه برسد به ساختمان‌هایی مانند  آلومینیوم که حداقل ۵۰ سال از عمر آنها می‌گذرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: