آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۳۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۸
مسکو:

سیاست‌هایمان را تحت تأثیر تحریم‌های آمریکا تغییر نمی‌دهیم

یک قانون‌گذار روس گفت که این کشور سیاست‌های خود را در قبال اوکراین و سوریه به رغم فشار تحریم‌های اعمال شده از سوی واشنگتن تغییر نخواهد داد.
تدبیر24»کنستانتین کوساچف، رئیس کمیته بین‌المللی شورای فدرال روسیه (شورای عالی پارلمان) گفت: موضع مسکو در قبال سوریه و اوکراین هرگز تغییر نکرده و تحت تأثیر فشارهای ناشی از تحریم‌های آمریکا واقع نخواهد گردید.

اظهارات این قانون‌گذار روس به دنبال انتشار توئیتی از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا مطرح شد.

شبکه اسکای نیوز گزارش داد، دونالد ترامپ برداشته شدن تحریم‌ها علیه روسیه را تا قبل از حل بحران‌ها در سوریه و اوکراین بعید دانست.

کوساچف گفت: ترامپ به دنبال آن است که پیشرفت در روابط روسیه در موضوعات سوریه و اوکراین را نشان دهد زیرا از سوی کنگره تحت فشار قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: