ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۳۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶

واکنش روزنامه اصولگرا به ایده تلویزیون دولتی

این تصور که راه برون رفت از این گرداب، درغلتیدن به دامن دولت و دولتی‌تر شدن رسانه ملی است، اشتباهی به مراتب بزرگ‌تر از وضع موجود خواهد بود و مشکلات اداره این رسانه را دوچندان خواهد کرد.

تدبیر24» منتقدین: روزنامه «صبح نو» در سرمقاله خود نوشت: تلاش دولت برای به‌خدمت‌گرفتن رسانه ملی پس از سال‌ها کلنجار رفتن و حملات پی در پی به صدا وسیما، قرار است با ارائه لایحه «نحوه اداره سازمان صدا و سیما» به مجلس به‌بار بنشیند. تلاشی که البته سابقه‌ای در همه دولت‌های دهه‌های اخیر و هر یک از روسای جمهوری قبلی برای تصاحب رسانه ملی و چرخاندن میکروفن آن به سمت خود یا به محدودسازی بودجه‌اش روی آورده یا زبان به حمله و انتقاد علیه آن گشودند.

در این میان اما آتش دولت کنونی از اسلافش اندکی تندتر است تا آنجا که پس از محاصره اقتصادی و بودجه‌ای و حملات مستمر صدر و ذیل دولتمردان، حالا نوبت به فشارهای قانونی رسیده است تا احاطه دولت بر رسانه ملی را بیشتر کند. البته شاید بد هم نباشد که رسانه ملی این حملات را به فرصت تبدیل کند و با سپردن یک شبکه مستقل به دولت-منطقاً در چارچوب وظایف و برنامه‌های قوه مجریه - هم بهانه تراشی‌ها علیه خود را مدیریت کند و هم میزان استقبال مخاطبان از یک رسانه دولتی‌تر را بسنجد.

به زعم بسیاری از صاحبنظران، در اینکه ساختار کنونی صدا وسیما دچار کاستی‌ها و نواقص جدی است و برای پاسخ به نیازهای روز و خروج از ناکارآمدی‌ها نیازمند تحولات قانونی و ساختاری است، تردیدی وجود ندارد اما این تصور که راه برون رفت از این گرداب، درغلتیدن به دامن دولت و دولتی‌تر شدن رسانه ملی است، اشتباهی به مراتب بزرگ‌تر از وضع موجود خواهد بود و مشکلات اداره این رسانه را دوچندان خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: