ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۳۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰

انتقاد شدید از ایده ترامپ برای ایجاد واحد امنیت سایبری مشترک با روسیه

در پی توییت ترامپ مبنی گفت‌وگو درباره ایجاد یک واحد امنیت سایبری مشترک با روسیه، جمهوری‌خواهان به شدت از این ایده رئیس‌جمهور آمریکا انتقاد کردند.
تدبیر24»دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پس از اولین دیدارش با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه نشست گروه 20 در پیامی در توییتر اعلام کرد: ما به طور سازنده با مسکو درباره توافق آتش‌بس در جنوب غربی سوریه که از روز یکشنبه به اجرا در می‌آید همکاری کردیم.

وی در پیامی دیگر از گفت‌وگوی با پوتین درباره ایجاد یک واحد امنیت سایبری مشترک که می‌تواند از بروز اتفاقات ناخوشایند جلوگیری کرده و فضایی هدایت شده و ایمن ایجاد کند، خبر داد.

پس از انتشار این پیام‌های سناتورهای جمهوری‌خواه از جمله لیندسی گراهام، عضو کمیته سرویس‌های مسلح سنا و مارکو روبیو از این ایده به شدت انتقاد کردند.

گراهام با انتقاد شدیدی از  ترامپ گفت: تمایل ترامپ برای بخشش و فراموش کردن اقدامات روسیه روند اعمال تحریم‌ها علیه مسکو را دشوارتر خواهد کرد.

روبیو نیز در پیامی در توییتر نوشت: ولادیمیر پوتین هرگز نمی‌تواند یک متحد قابل اعتماد و یک شریک سازنده مورد اطمینان باشد.

وی ادامه داد: همکاری با پوتین درباره واحد امنیت سایبری همانند همکاری با رئیس‌جمهور سوریه درباره واحد تسلیحات شیمیایی است.

ترامپ در دوران مبارزات انتخاباتی‌اش همواره از مصالحه و نزدیکی با مسکو صحبت کرده بود اما پس از عهده‌گیری ریاست جمهوری نتوانست این ایده را اجرایی کند زیرا دولت وی به دلیل تحقیقات درباره اتهامات مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری و روابطش با کمپین ترامپ زیر سوال رفته است.

با این حال مسکو هرگونه مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رد کرده و ترامپ نیز اعلام کرده است که کمپین انتخاباتی‌اش ارتباطی با روسیه نداشته است.

همچنین آدام شیف، یکی از دموکرات‌های ارشد در کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد: من فکر نمی‌کنم که ما بتوانیم انتظار داشته باشیم که روس‌ها یک شریک قابل اعتماد در هرگونه عملیات امنیت سایبری باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: