ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶

پاسخ روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده به تکرار ادعاهای واهی در برنامه گفتگوی ویژه خبری

در پاسخ به انتشار برخی اخبار مخدوش و تحریف شده پیرامون عضویت و ریاست معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نهاد زنان ملل متحد،‌ روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اطلاعیه ای صادر کرد:
 تدبیر24»نظر به انتشار خبر مشروح میزگرد خبرگزای فارس در باره بررسی ابعاد جنستی سند۲۰۳۰(۹۶/۲/۲۶) تحت عنوان "مولاوردی با رای گیری مخفیانه سازمان ملل رییس نهاد زنان شد"به نقل از فرشته روح افزا معاون خودخوانده!شورای فرهنگی اجتماعی زنان، جهت تنویر افکار عمومی اعلام می دارد:
نهاد زنان ملل متحد بخشی از دبیرخانه این سازمان می باشد که هیاتی متشکل از ۴۱ کشور از ۵ منطقه جغرافیایی برای یک دوره سه ساله به عضویت هیات اجرایی آن انتخاب می شوند. این کشورها وظیفه نظارت بر عملکرد این نهاد را برعهده دارند.عضویت در این هیات نظارتی مربوط به دولتها و نه اشخاص حقیقی است، لذا خبر عضویت و ریاست معاون محترم رئیس جمهور بر نهاد مذکور کاملا فاقد اعتبار بوده و برای بار چندم تکذیب می شود و آشکارا حکایت از عدم سواد و اطلاع گوینده آن از سازوکارهای موجود حاکم بر این نهادها دارد.
البته بر کسی که ادعای تحصیل در رشته دکترای الکترونیک را دارد حرجی نیست که بر این موضوعات غیر تخصصی خود اشراف داشته باشد، اما از کسی که مدعی  تحصیل در دانشگاه منچستر و تدریس در دانشگاه امیرکبیر در رشته کنترل سیستم در سال ۱۹۹۱و آن هم قبل از شروع دوره کارشناسی در سال ۲۰۰۷در دانشگاه منچستر!است(البته بدون حتی یک رکورد در آن دانشگاه و یا بدون حتی یک مقاله به زبان انگلیسی!) انتظار آن است که قبل از اظهارنظر یا سخنرانی زحمت یک جستجوی ساده را در سایت آن نهاد یا حتی در سایتهای داخلی به خود داده تا متوجه شود که مدیر اجرایی آن نهاد در حال حاضر" خانم فومزیلا ملامبو نگکوآ"از یاران نلسون ماندلا و از مبارزان ضد آپارتاید در آفریقای جنوبی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: