ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۸۳۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲

پیشنهاد ترکیه برای انتقال گاز ایران به اروپا به‌صرفه نیست

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت با اشاره به پیشنهاد ترکیه برای انتقال گاز ایران به اروپا اظهار کرد: این پیشنهاد برای ایران مقرون به صرفه نیست.

تدبیر24»امیرحسین زمانی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مذاکرات با ترکیه برای انتقال گاز ایران از طریق این کشور به اروپا درحال انجام است، افزود:مذاکرات در این مورد در حال انجام است اما یک ایده است که برای ما در شرایط فعلی به دلیل قیمت بین المللی گاز اقتصادی نیست. از سوی دیگر در حال حاضر موجودی گاز اروپا بیشتر از نیازی که به گاز دارد است. در واقع عرضه گاز در اروپا بیشتر از نیاز اروپا است.

وی تاکید کرد: قیمت‌های جهانی گاز  پایین است و با توجه به هزینه انتقال این پیشنهاد برای ایران مقرون به صرفه نیست. در حال حاضر همه همسایه‌های ایران نیازمند گاز هستند. از عراق گرفته تا پاکستان، عمان، امارات، کویت و ... و تولیدات گاز ایران هم به تدریج زیاد می‌شود و می تواند بازارهای منطقه را هدف صادرات خود قرار دهد.

بر اساس این گزارش، پیش از این اعلام شده بود ترکیه پیشنهاد کرده گاز ایران از خاک این کشور به اروپا منتقل شود. شرط ایران برای انعقاد این قرارداد سه جانبه این است که گاز ایران مستقیما به اروپا ارسال شده و در ترکیه مصرف نشود.

معاون وزیر نفت در ادامه در مورد علاقه هندی‌ها به مشارکت در توسعه میدان گازی فرزاد B نیز توضیح داد: مذاکرات با هندی‌ها در مورد میدان گازی فرزاد B همچنان ادامه دارد اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است. گاز پروم هنوز مطالعات خود را در مورد میدان گازی فرزاد بی نهایی نکرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: