ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۳۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
وزیر ورزش در فراکسیون نمایندگان ولایی

موافقت با تفکیک وزارت ورزش و جوانان

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی از حضور وزیر ورزش و جوانان در جلسه مجمع عمومی این فراکسیون خبر داد.

تدبیر24»حسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مجمع عمومی فراکسیون نمایندگان ولایی صبح امروز با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد که در این جلسه اعضای فراکسیون به ارائه نظرات و دیدگاه‌هایشان در حوزه ورزش و جوانان پرداختند.

به گفته وی موضوع تفکیک وزارت ورزش و جوانان، برنامه‌های وزیر برای اتمام پروژه‌های نیمه کاره در حوزه ورزش در شهرستان‌ها و استان‌ها از جمله موضوعاتی است که در این جلسه مطرح شد.

نقوی حسینی افزود: همچنین در این جلسه اعضای فراکسیون بر لزوم حمایت از ورزشکاران ملی و جهانی که با مشکلات اشتغال و مسائل اقصادی روبرو هستند، تاکید کردند. همچنین خواستار حمایت از تیم‌ها و هیئت های ورزشی در شهرستان‌ها و استان‌ها و به طور کلی رسیدگی به وضعیت ورزش و جوانان در شهرستان‌ها و استان‌های کشور شدند.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی در پایان گفت: وزیر ورزش و جوانان نیز نقطه نظرات خود را مطرح کرد که از جمله آن موافقت با تفکیک وزارت ورزش و جوانان و تبدیل آن به وزارت ورزش و سازمان جوانان بود. با این استدلال که در چنین شرایطی بیشتر می‌توان به جوانان توجه کرد، وزیر ورزش در سایر حوزه‌ها نیز برنامه های این وزارتخانه را توضیح داد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: