ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۵
لاریجانی در دیدار با رئیس گروه دوستی پارلمانی نیجر:

اسرائیل جز دشمنی هیچ تعلق خاطری به مسلمانان ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه برخی از کشورهای اسلامی با اسرائیل رابطه برقرار کرده‌اند، اصلاً پسندیده نیست و به طور قطع در آینده به ضرر آنان تمام خواهد شد، زیرا اسرائیل جز دشمنی هیچ تعلق خاطری به مسلمانان ندارد.
تدبیر24»علی لاریجانی در دیدار با رئیس گروه دوستی پارلمانی نیجر و ایران، اظهار داشت: نیجر کشور مسلمانی است که همیشه نسبت به مسایل مسلمین دغدغه داشته و مشارکت خوبی در حل مسایل آنان داشته است.

او در بخشی از صحبت‌های خود در این دیدار تصریح کرد: امروز یکی از مسایل مهم جهان اسلام مبارزه با تروریسم است که اگر این مشکل هرچه سریعتر حل نشود آسیب جدی‌تری به حیثیت مسلمانان خواهند زد.

در ابتدای این دیدار نیز رئیس گروه دوستی پارلمانی نیجر و ایران گفت: رئیس مجلس نیجر بنده را جهت انجام سه هدف مامور کرده‌اند که اولین آن تقدیم کتبی پیام تسلیت ایشان به جنابعالی در پی حادثه تروریستی به مجلس شورای اسلامی است.

او افزود: زمان زیادی از تشکیل پارلمان نیجر نگذشته است اما آمادگی دارد تا همکاری‌های گسترده‌ای با پارلمان جمهوری اسلامی ایران داشته باشد و هر اقدامی که لازم باشد در این راه انجام خواهد داد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی نیجر و ایران همچنین از رئیس مجلس شورای اسلامی خواست تا از پارلمان نیجر حمایت کند.

او تاکید کرد: نیجر کشوری است که مدت طولانی تحت فشارهای بین‌المللی بوده است اما همیشه سعی کرده تا منافع کشور و مسلمانان را در نظر بگیرد و مغلوب این فشارها نشود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی نیجر و ایران گفت: در زمان برگزاری کنفرانس فلسطین رئیس مجلس هیاتی را مامور شرکت فعال در این اجلاس کردند.

او در پایان افزود: در آفریقا یک اجلاس منطقه‌ای برگزار شد که در آن روسای جمهور کشورهای منطقه حضور داشتند اما رئیس‌جمهور کشور ما به دلیل حضور نخست‌وزیر اسرائیل در این اجلاس شرکت نکرد، زیرا دفاع از حقوق مسلمانان برای ما اهمیت زیادی دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: