ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۳۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲

6 میلیون تن گندم مازاد کشاورزان خریداری شد

مجری طرح محوری گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: از ابتدای سال 1396 تاکنون 6 میلیون تن گندم مازاد مصرف از کشاورزان خریداری و اکنون 13 میلیون تن از این محصول ذخیره سازی شده است.
تدبیر24»اسماعیل اسفندیاری پور روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در بیرجند افزود: هشت میلیون و 650 هزار تن گندم مازاد مصرف مربوط به سال 95 در سیلوهای ایران موجود است.
وی گفت: در حال حاضر در چهار اقلیم ایران محصول گندم کشت می شود، همچنین تمام رقم های قابل تولید گندم دنیا در کشور نیز قابلیت تولید دارد و کشت می شود.
وی از کشت 54 رقم محصول گندم در نقاط مختلف کشور خبر داد و افزود: برای اینکه کشاورزان از بذور اصلاح شده استفاده کنند سالانه رقم بالایی به بذور اصلاح شده اختصاص می یابد.
به گزارش ایرنا، اسفندیاری پور اظهار کرد: گندم تولیدی در اقلیم های گرم و خشک جنوب و نواحی ساحلی خزر دارای کیفیت بالایی است و گندم تولیدی کشور قابلیت استفاده برای هر نوع نان را داراست.
وی به خودکفایی تولید گندم در ایران اشاره کرد و افزود: در طرح ضریب خود اتکایی، اولویت با تامین نیاز گندم داخل است برای صادرات گندم مزیت نداریم چون منابع آب خاک و غیره به کشت محصولی که نیاز است؛ اختصاص می دهیم.
وی عنوان کرد: در این طرح تلاش می شود سطح زیرکشت گندم در پنج سال به میزان 600 هزار هکتار کاهش یابد بگونه ای سطح زیر کشت این محصول از 2 میلیون و 500 هکتار به یک میلیون و 900 هکتار برسد.
مجری طرح محوری گندم وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: تاکید وزارتخانه به کشت پاییزه است تا بخشی از مراحل رشد گیاه از آب سبز یا آب باران استفاده کند.
اسفندیاری پور ادامه داد: در این زمینه کشت دانه های روغنی به سمت محصول کلزا گیاهی که با کشت پاییزه سازگار است، رفته است.
وی یادآور شد: به خاطر اینکه کشاورزان از بذور اصلاح شده استفاده کنند سالانه رقم قابل توجهی به این نوع زراعت اختصاص می یابد.
وی اضافه کرد: سال گذشته در خراسان جنوبی 14میلیارد و 250 میلیون ریال یارانه به بذور اصلاح شده ای از قبیل گندم، جو، کلزا و پنبه اختصاص یافت.
برچسب ها: کشاورزان گندم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: