آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۳۷۷۶
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲

توزیع 5 هزار ماسک در زابل

فرماندار زابل گفت: با توجه به وجود گرد و غبار ناشی از طوفان‌های زابل، 5 هزار ماسک بین مردم منطقه توزیع شده است.

تدبیر24»هوشنگ ناظری در گفت وگو با ایسنا- افزود: شرایط منطقه در حد بحرانی است و بادهای 120 روزه سیستان مشکلات فراوانی را برای مردم بوجود آورده است.

فرماندار زابل در ادامه گفت: طوفان‌های اخیر خسارات زیادی را به تاسیسات منطقه وارد کرده است.

وی اظهار کرد: بسیاری از روستاهای شهرستان در محاصره شن‌های روان قرار دارند.

مدیرکل بحران استان نیز در این رابطه گفت: غلظت ذرات معلق در هوای منطقه به 1،5 برابر شرایط بحرانی رسیده است.

اربابی افزود: با توجه به گرد و خاک حاکم بر شهرهای منطقه سیستان به شهروندان توصیه می‌شود از ترددهای غیر ضروری اجتناب کنند.

وی تاکید کرد: تمام دستگاه‌های عضو ستاد بحران استان از جمله هلال احمر، راه و شهرسازی، برق، آب و مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان‌های منطقه سیستان برای ارائه خدمات به خسارات دیدگان طوفان در حالت آماده باش بسر می‌برند.

همچنین رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی زابل نیز گفت: در پی گردوخاک ناشی از طوفان، 159 نفر بیمار تنفسی به مراکز درمانی زابل مراجعه کردند.

رفعت افزود: از این تعداد 38 نفر بیمار قلبی، تنفسی و ترافیکی بستری شدند و 121 نفر هم از خدمات درمانی سرپایی استفاده کردند.

وی ضمن هشدار به شهروندان در خصوص وجود ذرات معلق غبار در هوای منطقه گفت: بیماران تنفسی، کودکان و سالخوردگان بیشتر در معرض خطرات ناشی از این گرد و خاک هستند.

رفعت تصریح کرد: منطقه سیستان به دلیل وجود گرد و خاک و بادهای 120 روزه به یکی از کانون های سل کشور تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، طبق پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان، بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری تا روز پنجشنبه با افزایش شیب فشاری در شمال استان وزش باد شدید و گرد و خاک تداوم دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: