آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۳۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵

تشکر تتلو از رییسی بابت دفاع از او

امیر تتلو می‌گوید: «من اتهام اشاعه فهشا (فحشا) داشتم و همین صحبت آقاى رئیسى به عنوان یکى از بزرگان قوه قضاییه، به من ثابت می‌کند که بیگناهم.» اشاره تتلو به روایت تازه حجت‌الاسلام رئیسی از دیدار با اوست.
تدبیر24»امیر تتلو در تازه‌ترین پست صفحه اینستاگرام خود نوشته است: «تشکر می‌كنم از آقاى رئيسى عزيز و همين كه ايشون راجع به من حرف ميزنن برام افتخاره و چه برسه ديگه به تعريف. من كوچيک‌تر از اين حرفام و همه سعى و تلاشم اينه كه فقط بتونم مفيد باشم و بقيه رو خوشحال كنم و خدا رو شكر می‌كنم كه بالاخره يه بزرگى از ما خوب گفت. اين معرفت و بزرگواريشون رو نشون ميده چون قبل از ايشون هيشكى حتى اسم منو نميبرد كه نكنه براش دردسر شه. ميفهمم اين كار بزرگشونو و از خدا ميخوام كه بتونم جبران كنم. راستش من اتهام اشاعه فهشا (فحشا) داشتم و همين صحبت آقاى رئيسى به عنوان يكى از بزرگان قوه قضاييه به من ثابت ميكنه كه بيگناهم و خدا منو به خاطر گذشته و جوونيم بخشيده. همين بسمه حتى اگه بازم برم زندان، جلوى خودم و خداى خودم رو سفيدم. دست ايشون رو هم ميبوسم و سعى ميكنم كه بتونم جلوى ايشون و قاضى محترم تجديد نظرم رو سفيد باشم.»

براساس خبری که دیروز در چند رسانه‌ خبری منتشر شد، چندی پیش مدیران عامل برخی خبرگزاری‌های کشور سفری به مشهد داشته و طی این سفر، با حجت‌الاسلام‌ سیدابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی نیز دیدار می‌کنند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام رئیسی در مورد ملاقات با تتلو در ایام پیش از انتخابات گفته است: «آقای مقصودلو را در نمازخانه فرودگاه، درست در زمانی که برای رسیدن به پرواز عجله هم داشتم به من معرفی کردند و اگرچه با سابقه او آشنایی نداشتم اما گفتند علیرغم سابقه‌اش، اخیرا اشعار و ترانه‌های اثرگذاری در مورد شهدا، حجاب، مدافعان حرم و ... خوانده است و همانجا خیلی صادقانه باب صحبت کوتاهی درباره سوابق منفی گذشته‌ و اینکه از آن رویگردان بوده، باز کرد.

با اینکه بعد از نماز با عجله به سمت پرواز باید می‌رفتم اما نشستم و سه چهار دقیقه او را به‌ خاطر ترانه‌ای که برای امام رضا (ع) خوانده بود، تحسین و تشویق کردم و رفتم. بعدا از دوستان شنیدم که ایشان تصویر این دیدار کوتاه را در فضای مجازی منتشر کرده و نوشته که من ابتدا از فلانی می‌ترسیدم ...‌ ببینید چگونه فضای روانی جامعه و جوانان را با عملیات روانی تحت تأثیر رقیب‌هراسی قرار داده بودند. صدها هزار نفر تحت تأثیر این تبلیغات قرار گرفته بودند. البته گویا ایشان تاوان این اظهارنظر خود را هم داده بود. خیلی متأسف شدم وقتی شنیدم که تصاویر نامناسبی از گذشته که او از آنها اعلام برائت کرده با طراحی همان اتاق عملیات روانی به طور گسترده در فضای مجازی پخش شد. خب، این کار خیلی زشت و حرام بیّن و اشاعه فحشاء از جوانی است که اظهار می‌کند من توبه کرده‌ام. این گناهی عظیم‌تر است.

خب از این دیدار معمولی هم متأسفانه برخی سوءاستفاده کردند؛ شئونات فردی و اجتماعی ما به عنوان یک طلبه اقتضاء دارد که جوانان را از خود نرانیم، خصوصا افرادی که می‌خواهند راه اصلاح را در پیش بگیرند. من در طول سال‌های گذشته بارها در مجامع عمومی و ... با افرادی که بعضا سوابق خوبی هم نداشتند و حتی محکوم هم شده بودند، صحبت کرده‌ام و پای درد دلشان نشسته‌ام.»

برچسب ها: رییسی تتلو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: