ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۳۷۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
پس از ارایه گزارش وزیر نفت

لاریجانی: هیاتی متشکل از قوه قضائیه و مجلس بر قرارداد توتال نظارت می‌کند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که هیات نظارتی متشکل از نمایندگان قوا بر قرارداد توتال نظارت خواهند کرد.
تدبیر24»علی لاریجانی پس از ارائه گزارش وزیر نفت درباره قرارداد توتال و اظهارات نمایندگان در این زمینه گفت: از نمایندگان و آقای وزیر به خاطر توضیحات مفیدشان تشکر می کنیم و من فکر می کنم ابعاد مختلف  این موضوع روشن شد.

وی افزود: همچنین هیات نظارتی هم وجود دارد که هم از قوه‌قضائیه و هم دو نفر از روسای کمیسیون‌های مجلس (یعنی رئیس کمیسیون انرژی و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه) عضو این هیات هستند که بر این قرارداد نظارت خواهند داشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صادق راستگو
|
Germany
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۱
0
0
این هیئت در زمان احمدی نژاد کجا بود . خیلی جالب است سالم کار کردن در این مملکت هزینه دارد. طرف 700 میلیارد دلار نفت فروخته و نهادهائی پول کلان بابت پروژه هائی دریافت کرده اند ولی به هیج جا پاسخگو نیستند ولی دولتی که همه چیز آن شفاف است بایستی تحت فشار اقلیتی محض قرار بگیرد ولی این نیز بگذرد و سرعت گزار خیلی سریع اتفاق خواهد افتاد. از ان مهمتر اگر امروز در صنایع نظامی موفقیتی حاصل شده حاصل تلاش هزاران کارشناس و کارکدان در وزارت دفاع بوده است که این محصول جهت بهره برداری در اختیار نهاد های نظامی قرار بگیرد و این معنیش این نیست که آنها همه کار را انجام داده اند و بقول رئیس جمهور محبوبمان همه باید مد نطر باشند از طراح بگیر و تامین کننده مالی بگیر و بهره بردار و در کل تامین کننده مالی آنها که دولت محترم است
نظر شما: