ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲

مهمترين دغدغه‌هاي پس از طلاق

اشخاص پس از طلاق بيش‌از‌پيش محتاج حمايت‌هاي اجتماعي هستند. بروز افسردگي، گوشه نشيني و مشکلات اضطرابي در دوران بعد از جدايي تا حدودي طبيعي است، اما در صورت شدت يافتن لازم است تا اين افراد با مراجعه به روانپزشک تحت درمان قرار بگيرند. نبايد فراموش کرد که طلاق در بهترين وضعيت آن يعني حتي درمورد افرادي که از زندگي زناشويي دردناک همراه با مشکلات فراوان رها مي‌شوند، باز هم يک استرس و فشار عصبي بزرگ محسوب مي‌شود. افراد به دليل انگي که پس از جدايي در جامعه متحمل مي‌شوند، مجبورند ملاحظات خاصي را رعايت کنند. تغيير در جريان زندگي و اجبار به برقراري يک سبک جديد زندگي، مشکلات اقتصادي ناشي از طلاق به ويژه براي زنان و محدود شدن روابط اجتماعي از مهمترين دغدغه‌هاي اشخاص پس از جداشدن از زندگي مشترک به شمار مي‌رود. لازم است به اشخاصي که از همسر خود جدا مي‌شوند، فرصت داده شود تا بتوانند با شرايط جديد خود را وفق دهند و اين نيازمند گذشت زمان است. بروز علائمي همچون افسردگي، گوشه‌نشيني و مشکلات اضطرابي در دوره پس از طلاق تا حدودي طبيعي است و در صورت شديد بودن اين موارد لازم است تا افراد با مراجعه به روانپزشک تحت درمان قرار بگيرند. اما آنچه که اين اشخاص بيش از درمان به آن احتياج دارند، حمايت هاي اجتماعي است. برخي اشخاص که از همسر خود جدا مي‌شوند بدليل خاطراتي که از زندگي گذشته خود دارند و ترس از شکست مجدد در زندگي مشترک آينده، ممکن است ديگر تمايلي به ازدواج نداشته باشند. به اطرافيان اين گونه افراد توصيه مي‌شود به منظور کمک و اجتناب از وخيم شدن وضعيت روحي، رواني و عاطفي آنها، آنها را براي مداخلات مشاوره‌اي به روانشناس يا روانپزشک هدايت کنند.

*عضو هيات علمي مرکز تحقيقات اعتياد دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي

برچسب ها: تدبیر24 دغدغه طلاق
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: