ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۸۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱
ریابکوف:

با ادعای آمریکا علیه برنامه موشکی ایران مخالفیم

معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو به‌ طور صریح و قاطعانه با ادعای واشنگتن مبنی بر اینکه برنامه موشکی ایران خلاف قطعنامه سازمان ملل به شمار می‌آید، مخالف است.
تدبیر24»سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در سفرش به تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: مسکو صراحتا با ادعاهای واشنگتن درخصوص اینکه برنامه موشکی ایران خلاف قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است، اختلاف نظر دارد زیرا آمریکا و برخی کشورهای غربی دیگر تلاش می‌کنند تا از این مسئله سوء برداشت کنند.

ریابکوف که برای بررسی برنامه کار مشترک فراگیر به تهران سفر کرده است، افزود: ما همچنین مسئله برنامه هسته‌ای ایران را در چارچوب اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت بررسی کردیم و در نهایت چند سؤال پیش آمده است که باید با همدیگر روی این سوال‌ها به خوبی کار کنیم که یکی از این سؤالها تلاش برخی از کشورهای غربی، شامل آمریکا برای وارونه جلوه دادن واقعیت برنامۀ موشکی ایران است، زیرا آنها مدعی هستند که این برنامه، ازجمله آزمایش موشک‌های بالستیک با متن قطعنامۀ 2231 همخوانی ندارد.

وی در ادامه تاکید کرد: ما قاطعانه با این رویکرد مخالفیم.

مقامات آمریکایی چندی پیش به بهانه اینکه ایران روز در ژانویه 2017 یک موشک بالستیک میان بُرد آزمایش کرده است، 13 مسئول و 12 نهاد ایرانی را تحریم کردند.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل که در تائید توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 به تصویب رسید، تنها از ایران می‌خواهد موشک‌هایی را که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای دارند آزمایش نکند. مقامات کشورمان بارها در پاسخ به ادعاهای بی‌اساس غرب علیه برنامه موشکی ایران تاکید می‌کنند که هدف از توسعه موشک‌ها افزایش توان دفاعی است و این موشک‌ها برای حمل سلاح هسته‌ای طراحی نشده‌اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: