آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۳۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷

ادامه رایزنی ها برای حل بحران قطر

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر در تماس تلفنی با زیگمار گابریل وزیر خارجه آلمان در خصوص آخرین تحولات بحران قطر بحث و گفت و گو کرد.
تدبیر24»شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر در این گفت و گوی تلفنی در خصوص روابط دو جانبه میان قطر و ‌آلمان و راه های گسترش این روابط بحث و گفت و گو کردند.
بر اساس این گزارش، دو طرف همچنین در خصوص مسائل دارای اهمیت مشترک به گفت و گو پرداختند.
قنا جزئیات بیشتری در خصوص این گفت و گوی تلفنی منتشر نکرده است.
این در حالی است که منابع خبری گزارش دادند که رکس تیلرسون وزیر خارجه‌ آمریکا روز پنجشنبه بار دیگر برای رایزنی با مقام های دوحه به قطر سفر خواهد کرد.
تیلرسون روز چهارشنبه در جریان سفر به قطر یادداشت تفاهم همکاری ضد تروریسم امضا کرد.
حدود سه هفته پیش، عربستان، امارات، بحرین و مصر با متهم کردن دولت قطر به 'حمایت از تروریسم' روابط سیاسی خود را با آن کشور قطع کردند و این کشور را مورد تحریم اقتصادی قرار دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: