ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۵

واکنش جان کری به اخراج پزشک ایرانی از آمریکا

وزیر امور خارجه سابق آمریکا از حواشی پیش آمده برای پزشک ایرانی و اخراج او و خانواده‌اش از آمریکا اظهار تاسف کرد.
تدبیر24» وزیر امور خارجه سابق آمریکا از حواشی پیش آمده برای پزشک ایرانی و اخراج او و خانواده‌اش از آمریکا اظهار تاسف کرد.
 
جان کری در توییت خود نوشت: دردناک است. یک پزشک به آمریکا می‌آید تا زندگی (دیگران) را نجات دهد و این اتفاق (برایش) می‌افتد. ما این‌ گونه نیستیم.
 
محسن دهنوی، پژوهشگر سرطان که دو ماه پیش ویزای لازم برای سفر کاری به آمریکا را گرفته و قرار بود به عنوان پژوهشگر در بیمارستان کودکان بوستون کار کند، روز دوشنبه ۱۱ ژوییه (۲۰ تیر) همراه خانواده‌اش به فرودگاه لوگان بوستون رسید اما مأموران اجازه خروج آنها از فرودگاه را ندادند.
 
طبق اعلام رسانه‌های خبری این پژوهشگر ایرانی و خانواده‌اش که مأموران مرزبانی فرودگاه بین‌المللی بوستون در آمریکا مانع از ورودشان به خاک آمریکا شده بودند، به ایران بازگردانده شده‌اند.
 
در مورد علت این رفتار اخبار متفاوتی اعلام شده است. برخی از رسانه‌ها فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و اجرای مجدد بخشی از آن بعد از حکم دیوان عالی آمریکا را علت این موضوع دانسته و عده‌ای دیگر اعلام کرده‌اند دیپورت پژوهشگر ایرانی ربطی به فرمان ترامپ نداشته و وی به خاطر نقص پرونده به ایران بازگردانده شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: