آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 26
کد خبر: ۸۴۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵

افزایش شکایات مردمی از ازدیاد موش‌های پایتخت

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر اصلاح فیزیکی جوی و انهار شهر را تنها راه حل کنترل جمعیت موش‌های شهر دانست.
تدبیر24»محمد حقانی با اشاره به افزایش شکایات مردمی مبنی بر ازدیاد جمعیت موش‌ها در پایتخت با بیان اینکه عدم نظافت، لایروبی و پرنکردن حفره های درون جوی و انهار باعث ازدیاد موش‌ها شده است گفت: موش برای ادامه بقای خود به مکان، تغذیه که از زباله تامین می شود و رطوبت نیازمند است که اگر هرکدام از این سه نیاز موش را از میان ببریم  رشد جمعیت موش های شهر مهار می شود.

وی با بیان اینکه در سالهای گذشته شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با استفاده از روش تزریق فوم، اقدام به مهار موش‌های شهر کرده بود اما متأسفانه حالا بنا بر دلایلی این مهم مورد غفلت قرار گرفته است و رها شده است، گفت: استفاده از روش تزریق فوم در مهار جمعیت موش‌ها با آنکه روش گران قیمتی است، مؤثر بود و جای سوأل است که چرا این روش کنار گذاشته شده و شاهد کم کاری مسئولان مربوطه در این زمینه هستیم؟

حقانی با بیان اینکه مبارزه برای جلوگیری از رشد جمعیت موش‌ها باید مداوم و همیشگی باشد وگرنه از آنجایی که هر جفت موش سالانه قدرت زایش 700 تا 800  موش را دارند بعداز مدتی شاهد زایش فزاینده موش‌ها خواهیم بود گفت: اصلاح فیزیکی جوی و انهار می‌تواند نقش بسزایی در کنترل جمعیت موش‌ها داشته باشد باید بگونه‌ای اصلاح شوند که دیگر هیچ حفره‌ای برای زندگی کردن موش‌ها در آن نباشد.

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر با بیان اینکه شهروندان نیز با رعایت هر چه بهتر نظافت می­‌توانند مدیریت شهری را در جلوگیری از ازدیاد موش‌ها کمک کنند، گفت: با نگاهی ساده به نحوه زیست موش‌ها می‌توان به اهمیت و لزوم همراهی شهروندان در این مسیر پی برد و لازم است مردم هم با رعایت نظافت، گامی  در راستای کاهش جمعیت موش‌ها بردارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: