ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵

اعلام نظر درباره کابینه دوازدهم به معنای سهم‌خواهی نیست

یک عضو مجمع روحانیون مبارز، لزوم تغییر در کابینه دولت دوازدهم را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: اعلام نظر درباره کابینه به معنای سهم‌خواهی نیست بلکه به معنای مشاوره دادن در امور کشور است.
تدبیر24»محمدعلی ابطحی در خصوص گمانه‌زنی‌های مطرح شده برای تشکیل کابینه دولت دوازدهم، گفت‌: در وعده‌های انتخاباتی آقای روحانی بحث از تغییر کابینه زیاد مطرح شد و توقع کلی از ایشان تغییر کابینه دولت دوازدهم است.

وی با بیان اینکه تمام امکانات و گمانه‌زنی‌ها نتیجه مشاوره‌ دادن عمومی به رییس جمهور است، افزود:‌ نهایتاً آقای رییس جمهور خود کابینه را انتخاب می‌کند و وزرا را می‌چیند اما لزوم تغییر در دولت از دیدگاه‌هایی است که رییس جمهور هم در مناظرات انتخاباتی و هم بعد از آن در سخنرانی‌ها ارائه کرد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: عمده‌ترین توقعی که از رییس جمهور می‌رود  این است که نتیجه تغییرات بهبود وضعیت سیاسی و اقتصادی جامعه باشد و محورهایی که رییس جمهور برای آن رأی آورده مورد توجه قرار گیرد.

ابطحی استفاده از جوانان، زنان و افرادی از مذاهب و ادیانی غیر از اسلام در کابینه را مورد تأکید قرار داد و گفت: ایجاد یک همدلی در کابینه دولت آینده ضرورت دارد و این موضوع مورد توجه مردم و رهبری است و اگر دولتی تشکیل شود که این همدلی در آن وجود داشته باشد قطعاً مفید خواهد بود.

این عضو مجمع روحانیون مبارز خاطرنشان کرد:  به نظر من  هر کس دیدگاه‌ها و گزینه‌های پیشنهادی خود را برای کابینه آینده مطرح می‌کند  به معنای سهم‌خواهی نیست بلکه به معنای مشاوره دادن است.

وی تصریح کرد: در عین حال نکته قابل توجه این است که رییس جمهور توجه داشته باشد کسانی که به او رأی دادند چه دیدگاهی دارند و این قطعاً در انتخاب کابینه موثر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: