ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۴۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵

ترکیه نمایندگان آلمانی را راه نداد

دولت ترکیه از صدور مجوز برای نمایندگان پارلمان آلمان جهت بازدید از سربازان این کشور در یک پایگاه هوایی نزدیک شهر قونیه ممانعت کرد.
تدبیر24»دولت آنکارا پس از این که به نمایندگان پارلمانی اجازه نداد که از سربازان این کشور که در پایگاه هوایی اینجرلیک بازدید کنند، اکنون بار دیگر به این نمایندگان اجازه نداد که از نیروی هوایی این کشور که به ناتو در عملیات رهگیری در یک پایگاه هوایی در قونیه کمک می‌کنند، بازدید کند.

یک مقام وزارت خارجه آلمان اعلام کرد: ما متاسف هستیم که به دلیل اقدام ترکیه سفر هیات پارلمانی آلمان به تعویق افتاده است. ما مذاکره فشرده‌ای را با همه طرف‌ها از جمله ناتو آغاز کردیم که تاریخ جدیدی برای این سفر در سریع‌ترین زمان ممکن تنظیم شود.

نیروهای مسلح آلمان تحت کنترل پارلمان این کشور هستند و برلین اعلام کرده نمایندگان پارلمان باید به سربازان این کشور دسترسی داشته باشد.

پس از مخالف ترکیه با صدور مجوز برای بازدید جمعی از نمایندگان پارلمان آلمان از پایگاه هوایی اینجرلیک، برلین به جا به جایی سربازان خود به یک پایگاه هوایی دیگر در اردن پرداخت.

در ماه مه ترکیه اجازه بازدید هیاتی از نمایندگان پارلمان آلمان به قونیه را داد اما با افزایش تنش‌های دوجانبه این مجوز را رد کرد.

در همین راستا توماس اوپرمان، از نمایندگان پارلمان آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: اگر پارلمان نتواند با سربازان خود در ترکیه دیدار کند در این صورت ارتش آلمان نمی‌تواند در قونیه بماند.

دولت باید هرچه سریع‌تر در این باره راه حلی پیدا کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: