آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۴۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳

قرارداد توتال فضای تردید نسبت به سرمایه‌گذاری در ایران را از بین می‌برد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس امضای قرارداد توتال را موجب از بین رفتن فضای ترس و تردید نسبت به سرمایه گذاری در ایران دانست.

تدبیر24»علی نجفی خوشرودی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه در برنامه ششم رشد اقتصادی 8 درصد به دولت تکلیف شده ما نیازمند سرمایه گذاری بالغ بر 150 میلیارد دلار هستیم و این سرمایه باید با مذاکرات در بخش هایی که مزیت ماست بویژه نفت و گاز محقق شود.

وی افزود: قراردادی که امضا شد دستاورد مهمی داشت و آن اینکه فضای ترس، واهمه و تردید نسبت به سرمایه گذاری در ایران را از بین برد. به هر حال توتال یک شرکت بزرگ بین المللی  است و ارزیابی های فنی، اقتصادی و امنیت سرمایه گذاری خود را دارد و از این جهت شاخص محسوب می‌شود. در واقع این سرمایه گذاری پیام روشنی به دنیا دارد که ایران برای سرمایه گذاری هم جذاب است،‌ هم اقتصادی و هم امنیت لازم را برای سرمایه گذاری دارد.

نماینده مردم بابل در مجلس ادامه داد: به نظر من همه بخش‌های کشور باید از این گونه اقدامات حمایت کنند،‌ البته این به این معنا نیست که از توانمندی و منابع شرکت‌های داخلی‌مان بهره نگیریم،‌ کما اینکه در همین قرارداد پیش‌بینی‌هایی در این خصوص صورت گرفته است.

نجفی اضافه کرد: ما باید عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم و شرایط کشور را برای جذب سرمایه گذاری و فناوری پیش رفته فراهم کنیم تا ان‌شاءالله با حمایت همه جانبه مجلس و بخش‌های دیگر شاهد تحقق این سرمایه گذاری‌ها باشیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: