آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۴۲۳۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰

عمر البشیر فردا عازم امارات می‌شود

در پی عدم حل بحران میان قطر و همسایگانش رئیس‌جمهوری سودان فردا (دوشنبه) کشورش را به مقصد امارات ترک می‌کند و بعد از آنجا به عربستان و کویت می‌رود.
تدبیر24»عمر البشیر، رئیس‌جمهوری سودان نیز وارد خط بحران قطر شده و قصد دارد فردا به امارات سفر کند. سفر وی دو روز طول می‌کشد.

وی در این دیدار با رهبران اامارات پیرامون روابط دوجانبه و مسائل مهم مشترک مذاکره می‌کند.

البشیر افزود، سه‌شنبه از امارات به عربستان می‌رود و در سفری که سه روز به طول می‌انجامد با سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان، محمد بن سلمان،‌ ولیعهد این کشور دیدار خواهد کرد.

ابراهیم غندور، وزیر امور خارجه سودان پنجشنبه گذشته اعلام کرده بود که عمر البشیر برای حمایت از اقدام صباح الصباح، امیر کویت در حل بحران کشورهای عربی به این کشور سفر می‌کند.

این خبرگزاری رسمی جزئیات سفر او به کویت را منتشر نکرده است.

رئیس‌جمهور سودان دو طرف بحران را که با آنها روابط محکمی دارد به آرامش فراخوانده و تاکید کرد از میانجی‌گری کویت حمایت می‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: