ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۲۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۵
رئیس سازمان هواشناسی:

میزان بارش ها درکشور 7 درصد کاهش یافته است

رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به بارش های سال زراعی گفت: از اول مهرماه سال گذشته (اغاز سال زراعی96-1395) تا اول تیرماه جاری شاهد کم بارشی و هفت درصد کاهش بارش ها در کشور هستیم.
تدبیر24»«داود پرهیزکار» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: سازمان هواشناسی پیش بینی کرده است تا پایان سال زراعی امسال (شهریورماه) نسبت به سال گذشته در کل کشور شاهد کم بارشی 5 درصدی باشیم که در محدوده عادی تعریف می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در این مدت استان هرمزگان با 34.2 درصد بیش از حد نرمال و پس از آن استان قم با 33.3 درصد در رده دوم قراردارد.
وی با بیان اینکه در سال جاری زراعی بارش در استان کرمان 29.4 درصد بیش از حد نرمال بوده است، گفت: استان فارس نیز 27.9 درصد و استان مرکزی 27.5 درصد بیش از حد نرمال بارش داشتند.
رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به استان های کم بارش نیز افزود: در این دوره استان خوزستان با 41 درصد نسبت به سال گذشته کم بارش بوده و استان کهگیلویه و بویراحمد 33.7 درصد کم بارشی را در سال زراعی امسال تاکنون تجربه کرده است.
پرهیزکار افزود: در این مدت استان یزد 28.1 درصد، استان خراسان شمالی 27 درصد ، استان آذربایجان غربی 25.3 درصد و استان خراسان جنوبی 25.2 درصد کم بارشی را شاهد بودند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال زراعی جاری روند کاهش بارش ها در برخی از استان های کشور تداوم داشته باشد.
وی گفت: پیش بینی ما این است که تا پایان سال زراعی جاری استان خوزستان حدود 40 درصد، استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از 30 درصد و استان های خراسان جنوبی و ایلام بیش از 20 درصد از حد نرمال کم بارشی داشته باشند.
رئیس سازمان هواشناسی کشور اظهارداشت: بررسی های این سازمان حاکی از کاهش بارش های 20 درصدی در سال زراعی امسال نسبت به سال گذشته در استان های یزد، خراسان شمالی، اصفهان و آذربایجان غربی است.
به گزارش ایرنا ، با وجود کاهش بارش ها و افزایش دمای هوا وزارت نیرو تاکید کرده است که با صرفه جویی 5 تا 10 درصدی مصرف آب و برق امسال کمبود آب و قطعی برق نخواهیم داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: