ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۴۲۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹
آخوندی:

100میلیارد دلار سرمایه صنعتی ایران، در جریان خصوصی سازی یک شبه واگذار شد

وزیر راه و شهرسازی می گوید: در واگذاری شرکت های بزرگ دولتی به بخش خصوصی با دفع شر 100 میلیارد دلار سرمایه صنعتی ایران را مانند شرکت ملی مخابرات یک شبه واگذار کردند.
تدبیر24»«عباس آخوندی» روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزود: متاسفانه در اجرای اصل 44 قانون اساسی برداشت های غلطی انجام شد و بدون انجام بازسازی ساختاری شرکت های بزرگ، آنها را یک شبه واگذار کردند.
وی گفت: بدون شک فرهنگ صنعتی، فرهنگ سازمانی و دانش فنی در این شرکت ها انباشته شده بود اما همه ایده خصوصی سازی این بود که چگونه راهکاری پیداکنند تا این ثروت مادی و انسانی ایران را بدون بهره وری به بخش خصوصی واگذار کنند.
آخوندی گفت: جفای بزرگی در حق صنعت ایران روا داشته شد، زیرا در واگذاری این شرکت ها بدون توجه به سرمایه های انسانی و فناوری، فقط ساختمان ها و خودروهای این شرکت ها ارزیابی و به عنوان دفع شر واگذار شدند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در این واگذاری ها بسیاری از شرکت ها به عنوان رد دیون به تامین اجتماعی واگذار شد و همه این ثروت ها با کاهش بهره وری فاحش مواجه شدند.
وی اضافه کرد: واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی از سال 1985 آغاز و مقرر شد که قبل از واگذاری ها، ساختارهای مالی و انسانی این شرکت ها بازسازی و سپس به بخش خصوصی واگذار شود.
آخوندی با اشاره به مسئولیت جدید مدیر عامل سابق ایران ایر اظهار داشت: بدون شک آقای پرورش (نماینده جدید ایران در ایکائو و مدیرعامل سابق ایران ایر) در حفظ و نگهداری و بازسازی ساختاری ایران ایر و ناوگان آن زحمت های زیادی را متحمل شده و مدیر عامل جدید نیز باید با اندیشه های نو این روند را ادامه دهد.
وی تاکید کرد: مطمن هستم با وجود پرسنل متخصص هما، این شرکت بتواند همچنان به افتخارات خود در ایران و منطقه ادامه دهد زیرا صنعت هوانوردی ایران می تواند در توسعه منطقه ای جمهوری اسلامی ایران شرایطی مناسب را فراهم کند تا بتواند وظایف خود را در این صنعت به خوبی ایفا کند.
به گزارش ایرنا، در ابتدای این مراسم حکم فرزانه شرفبافی سرپرست جدید ایران ایر و برنامه های وی که از طرف وزیر راه و شهرسازی تبیین شده است، قرائت شد.
آخوندی در بیستم تیرماه جاری در حکمی شرفبافی را به عنوان سرپرست جدید شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(ایران ایر) منصوب کرد.
فرزانه شرفبافی ۴۴ سال دارد و دارای رتبه اول مهندسی مکانیک در کشور بوده و دارای مدرک دکتری هوافضا از دانشگاه شریف است.
وی که پیش از این عضو هیات مدیره هما بود، مسئولیت هایی مانند مدیرکل پژوهش و بهسازی منابع انسانی هما، ریاست مرکز آموزش و بهسازی منابع انسانی هما، ریاست ارشد تضمین کیفیت در مهندسی و تعمیرات هما و همچنین دبیری انجمن علمی حمل و نقل هوایی کشور را در کارنامه خود دارد.
دولت دوازدهم در نظر دارد فرصت های شغلی و مدیریتی بیشتری را در اختیار بانوان قرار دهد و انتصاب خانم شرفبافی به عنوان سرپرست ایران ایر نخستین حکم در آستانه شکل گیری دولت دوازدهم به شمار می رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: