آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۴۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴

استقلال تهران در بین قدیمی‌ترین‌های قاره کهن

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی از استقلال به عنوان یکی از قدیمی‌ترین تیم‌های قاره کهن نام برد.
تدبیر24»در گزارشی که سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره تیم‌های فوتبال آسیایی با قدمت تشکیل آنها منتشر کرده، نام استقلال هم به چشم می‌خورد.

در این گزارش آمده است که استقلال ایران در سال 1945 تاسیس شد تا با قدمت 71 ساله قدیمی‌ترین تیم باشگاهی در ایران باشد. البته در آسیا این عنوان در اختیار استقلال نیست.

تیم سانفرس هیروشیمای ژاپن در سال 1938 تاسیس شد که هشت سال از استقلال بزرگتر است.

همچنین الاتحاد جده عربستان، تیمی است که از تمامی تیم‌های قاره کهن قدیمی‌تر است. قهرمان دو دوره لیگ قهرمانان آسیا اخیرا نودمین سال تاسیس خود را جشن گرفت تا قدیمی‌ترین باشگاه فوتبال در آسیا باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: