ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲

مخالفت مجددنتانیاهو باآتش‌بس درسوریه

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی موضع خود را در قبال آتش‌بس در جنوب سوریه فاش کرد.
تدبیر24»بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بعد از دیدار روز یکشنبه خود با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در پاریس به خبرنگاران گفت که تل‌آویو مخالف آتش‌بس در جنوب سوریه است چراکه موجب افزایش حضور ایران در این کشور می‌شود.

آتش‌بس در جنوب سوریه اخیرا با توافق روسیه، آمریکا و اردن اجرایی شد.

از سوی دیگر یک مسئول عالیرتبه اسرائیلی در گفتگو با هاآرتص تأکید کرد که دلایل موضع اسرائیل به برنامه‌های ایران برای گسترش حضور نظامی خود در سوریه برمی‌گردد.

این مسئول افزود: مسئولان ایرانی براساس اطلاعات اسرائیل قصد دارند که پایگاه نظامی را برای نیروی هوایی و ناو دریایی خود ایجاد کنند و گروهی از کارشناسان نظامی را به این کشور بفرستند.

این مسئول گفت: این مساله می‌تواند چهره منطقه را به طور کلی تغییر دهد.

شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک مسئول عالیرتبه دیگر اعلام کرد که اسرائیل از بلندپروازی‌های ایران درباره سوریه اطلاع دارد.

 این مسئول گفت: دولت اسرائیل از این مساله ناراضی است که آتش‌بس تنها یک منطقه مرزی با اسرائیل به عمق ۲۰ کیلومتر را به روی نیروهای ایرانی می‌بندد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: