ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۸

عدم برگزاری کنسرت پاپ دربرج میلاد

برج میلاد تهران تا پایان سال 92 میزبان هیچ یک از خوانندگان پاپ کشور نخواهد بود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، هر ساله پس از پایان ایام سوگواری محرم و صفر، بسیاری کنسرت‌ها از راه می‌رسند و هنرمندان عرصه موسیقی در یک ماراتن نفس‌گیر در سالن‌های مختلف شهر اجراهای خود را به روی صحنه می‌برند. از این میان خوانندگان پاپ بیشترین سهم را به خود اختصاص می‌دهند و خیلی از آنها با بیش از 3 سانس کنسرت به استقبال مخاطبان‌شان می‌روند و این در حالی است که سالن همایش‌های برج میلاد تهران با گنجایش و ظرفیت بالایش بیش از سایر سالن‌ها میزبان خوانندگان پاپ است. اما به تازگی خبر رسیده که برج میلاد تهران به دلیل تعدد برنامه‌های فرهنگی این مجموعه قصد دارد تا پایان سال به استقبال هیچ یک از خوانندگان پاپ نرود و تمرکزش بر روی کنسرت‌های موسیقی اصیل و ملی ایران باشد. مدیر روابط عمومی برج میلاد تهران درباره دلایل این تصمیم به خبرنگار ایسنا توضیح داد: پس از ایام سوگواری، برج میلاد میزبان جشنواره‌های فیلم و موسیقی فجر خواهد بود و میان این ایام تا عید نوروز با محاسبات ایام وفات و...فقط حدود 15 شب می‌توانیم در سالن همایش‌ها کنسرت داشته باشیم. جعفری ادامه داد: با این روزهای محدود و ممکن برای اجرای کنسرت، حدود 80 درخواست داشته‌ایم که از این میان 60 درخواست مربوط به موسیقی پاپ و از طرفی حدود 20 درخواست برای کنسرت موسیقی سنتی است. بنابرین برای جلوگیری از سوء تفاهم‌ها و اجحاف نکردن در حق هیچ یک از هنرمندان تصمیم گرفتیم، سالن همایش‌ها را به گروه‌های موسیقی اصیل ایرانی اختصاص دهیم. وی افزود: همچنین می‌توانیم از این فرصت به نفع موسیقی اصیل ایرانی استفاده کنیم اما به امید خدا پس از عید نوروز میزبان همه هنرمندان این عرصه خواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: