آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵

جوابیه وزارت آموزش و پرورش به خبر تدبیر24

روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این خبر آورده است که " به جز ابلاغ ضریب افزایش حقوق سالانه، تاکنون مجوزی جهت افزایشی حقوق معلمان از جمله افزایش 50% از سوب مراجع ذیصلاح به این وزارتخانه واصل نشده و مطلب مطرح شده در این خصوص در جراید، فضای مجازی و ... اظهار نظر مسئولین وزارت متبوع نبوده است. "
تدبیر24»روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبر منتشر شده در تدبیر24 جوابیه ای را ارسال کرد.
به گزارش تدبیر24 این خبر با عنوان " افزایش ۲۰ درصدی حقوق فرهنگیان،از شایعه تا عمل " در بخش منتقدین منتشر شده بود که بر اساس قانون مطبوعات جوابیه این وزارت خانه منتشر می گردد :
روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این خبر آورده است که " به جز ابلاغ ضریب افزایش حقوق سالانه، تاکنون مجوزی جهت افزایش حقوق معلمان از جمله افزایش 50% از سوب مراجع ذیصلاح به این وزارتخانه واصل نشده و مطلب مطرح شده در این خصوص در جراید، فضای مجازی و ... اظهار نظر مسئولین وزارت متبوع نبوده است. "


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: