ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵

جوابیه وزارت آموزش و پرورش به خبر تدبیر24

روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این خبر آورده است که " به جز ابلاغ ضریب افزایش حقوق سالانه، تاکنون مجوزی جهت افزایشی حقوق معلمان از جمله افزایش 50% از سوب مراجع ذیصلاح به این وزارتخانه واصل نشده و مطلب مطرح شده در این خصوص در جراید، فضای مجازی و ... اظهار نظر مسئولین وزارت متبوع نبوده است. "
تدبیر24»روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبر منتشر شده در تدبیر24 جوابیه ای را ارسال کرد.
به گزارش تدبیر24 این خبر با عنوان " افزایش ۲۰ درصدی حقوق فرهنگیان،از شایعه تا عمل " در بخش منتقدین منتشر شده بود که بر اساس قانون مطبوعات جوابیه این وزارت خانه منتشر می گردد :
روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این خبر آورده است که " به جز ابلاغ ضریب افزایش حقوق سالانه، تاکنون مجوزی جهت افزایش حقوق معلمان از جمله افزایش 50% از سوب مراجع ذیصلاح به این وزارتخانه واصل نشده و مطلب مطرح شده در این خصوص در جراید، فضای مجازی و ... اظهار نظر مسئولین وزارت متبوع نبوده است. "


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: