آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۴۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۶

طوس ثبت جهانی می‌شود

مدیر پایگاه میراث ‌فرهنگی طوس گفت: پس از تعیین مشاور طرح تفصیلی منطقه تاریخی و گردشگری طوس و اجرایی شدن آن و تعیین حریم طوس، برای ثبت جهانی این مجموعه اقدامات می‌کنیم.
تدبیر24»احسان زهره‌وندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: به دنبال آن هستیم که دست‌خطی را که مقام معظم رهبری پس از بازدید از مجموعه تاریخی و فرهنگی نیز مرقوم کردند ثبت ملی ‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: پلمب معادن و توقف تردد وسایل نقلیه سنگین در این منطقه انجام گرفت، اکنون به دنبال این نیستیم که بگوییم چه کسی این کار را انجام داد، زیرا موضوع دارای اهمیت برای ما این است که این اقدامات انجام گرفته است.

مدیر پایگاه میراث ‌فرهنگی طوس درباره نبود فضای مسقف در این مجموعه گفت: طرح‌هایی برای این مجموعه مصوبه شده است که منتظر تخصیص اعتبارات دولتی و مشارکت بخش خصوصی هستیم. روز گذشته نیز مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از این مجموعه بازدید کردند و طرح‌هایی این منطقه بررسی کردند.

وی تاکید کرد: طوس یک منطقه تاریخی و گردشگری ارزشمند است که 400 تن از مشاهیر ایران از این منطقه برخاستند، در مرحله بعد در نظر داریم  برای حریم منظری طوس برنامه‌ریزی کنیم.

زهره‌وندی بیان کرد: باید از همه دستگاه‌ها و به ویژه دادستانی مشهد در این زمینه تشکر کرد. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از سال 94 به دنبال اجرای اقداماتی برای این منطقه تاریخی بود و به این منظور 40 بار با استانداری خراسان رضوی مکاتبه کردیم که در نهایت منجر به سه مصوبه شد.

وی یادآور شد: بنیان اقداماتی که در آستانه 19 تیرماه انجام گرفت را دو سال پیش گذاشتیم و سه مصوبه در شورای همتا استانداری درباره این مجموعه تاریخی و فرهنگی به تصویب رسید.
برچسب ها: طوس ثبت جهانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: