ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۴۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۷

حج این هفته نهایی می‌شود

مسوول کمیته مسکن حج سازمان حج و زیارت با توجه به تامین کامل مسکن، حمل و نقل درون شهری و تغذیه زائران، پیش‌بینی کرد، مناسک امسال حج بدون مساله و مشکل برگزار شود.
تدبیر24»حسین اسماعیلی که هم‌اکنون همراه رییس سازمان حج و زیارت برای پیگیری آخرین اقدامات و تاکید بر مفاد توافقی در عربستان به سر می‌برد، اظهار کرد: با توجه به این‌که تعدادی از مسکن‌های درنظر گرفته شده برای زائران ایرانی، مجوزهای لازم را دریافت نکرده‌اند، این سفر به عربستان انجام شد تا مسکن‌های دیگری جایگزین شوند و درحال حاضر نیز تمام هتل‌های مورد نیاز زائران در مکه و مدینه تامین شده است.

به گفته‌ی او، تا کنون ۲۸ هتل در مکه برای زائران ایرانی اجاره شده و در مدینه نیز هیچ مسکنی خارج از منطقه‌ی مرکزی نیست و ۸۶ هزار زائر در یک منطقه متمرکز هستند. در مکه نیز هتل‌ها در همان مناطقی که سال‌های گذشته اجاره می‌شد، تامین شده است.

وی افزود: امسال زائران ایرانی پنج شب و شش روز در مدینه و ۲۷ تا ۲۸ شب در مکه اقامت دارند.

مسؤول کمیته مسکن حج همچنین درباره تامین پروازهای زائران توضیح داد: تا کنون برای جابجایی ۲۰ هزار زائر ایرانی با هواپیماهای سعودی و ۴۳ هزار زائر با هواپیماهای ایرانی توافق شده و تامین باقی ظرفیت و پروازهای سعودی نیز این هفته قطعی می‌شود.

اسماعیلی گفت: با وجود این‌که ایران دیر هنگام وارد صحنه شد و جزو آخرین بعثه‌هایی بود که به مذاکره با وزارت حج عربستان دعوت شد، اما مسکن مکه و مدینه به نحو احسن اجاره شد و امیدواریم در حمل و نقل و تغذیه نیز مشکلی نباشد. با این وصف و با توجه به شرایطی که در عربستان مشاهده می‌کنیم، پیش‌بینی می‌شود حجی بدون مساله و مشکل داشته باشیم.

برچسب ها: حج نهایی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: