ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۴

حجاج سفیران ملت ایران هستند

استاندار فارس با بیان این که کسی که به حج می رود سفیر و نماینده ملت ایران است، گفت: حجاج کشورهای دیگر بدون این که ملت ما را دیده باشند از روی رفتار حجاج، در مورد ایران قضاوت خواهد کرد .
تدبیر24»سید محمدعلی افشانی در دیدار مدیران کاروان‌های حج استان فارس، گفت:‌ حق این است که فارس در زمینه اعزام حجاج، نمونه باشد؛ زیرا این استان به لحاظ تاریخی، مذهبی و فرهنگی، یکی از مهم ترین پایه های تمدنی کشور و دنیا است
وی با بیان این که مردم استان فارس از دیرباز با نوع زیست شان به کل عالم پیام همدلی، همراهی، هماهنگی و رعایت حقوق انسان ها را به کل عالم فرستاده اند، افزود: هم در زمان حاکمیت هخامنشیان که فارس پایتخت امپراتوری عظیم ایران بود و همچنین در دوران اسلامی و بخصوص با وجود حضرت احمد بن موسی(ع) و شعرای نامدار و بزرگی مانند حافظ و سعدی، در خصوص هم درد بودن و همراه بودن با مردم تاکید فراوان داشته اند و طبیعی است که نوع رفتار و منش مدیران کاروان ها و مدیریت حج فارس باید زبانزد باشند .

افشانی با اشاره به این که با شرایط موجود انتظار نمی رود نوع برخورد پلیس عربستان مناسب باشد، تاکید کرد: باید هرچه بیشتر نیروها را آموزش دهیم که با مدارا رفتار کنند و شان یک شیعه و یک ایرانی را در آنجا حفظ کنند .

وی ادامه داد: اگر رفتار تحقیرآمیزی با حجاج ایرانی صورت گیرد، موجب تحقیر ایران و شیعه است؛ بنابراین باید خیلی با عزت و احترام برخورد شود و به این منظور باید به طور جدی حجاج را آموزش دهید و همیشه کنار آن ها باشید .

استاندار فارس با بیان این که حج آهنگ رفتن است که نهایتا وحدتی از آن حاصل می شود، گفت: در حج لباس ها، همه یکرنگ است؛ مقام، منصب، نژاد، دانش، علم و ثروت باعث تفاوت نیست و همه در صفی واحد قرار دارند .

افشانی با اشاره به این که مهم ترین پیام حج، رفتن و به وحدت رسیدن است، تصریح کرد: حج عین توحید است و این توحید عین یکی شدن و خدا را واحد دیدن و جز خدا کسی را ندیدن است .

استان فارس خاطرنشان کرد: حج بزرگ ترین کنگره مسلمانان و از واجبات است، بنابراین باید بیشتر به فلسفه اش دقت کنیم نه ظواهرش؛ فلسفه اصلی حج را باید برای حجاج تبیین کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: