ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۴۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۱

میزان تولید و صادرات نفت،گاز و فرآورده ایران

متوسط تولید نفت خام و صادرات نفت خام کشور در سال ۱۳۹۵ نسبت به پنج ماهه نخست سال ۱۳۹۲ به ترتیب بیش از ۴۰ و ۱۴۰درصد رشد داشته است و طبق اخرین اخبار اعلام شده از سوی مسئولان قرار است تولید نفت خام کشور تا پایان سال به چهار میلیون بشکه در روز برسد.
تدبیر24»نتایج آخرین بررسی‌ها از میزان تولید نفت ایران در ماه‌های اخیر حاکی از آن است که ایران در حال حاضر روزانه ۳۸۰۰ هزار بشکه نفت تولید می‌کند که از این میزان روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در پالایشگاه های داخل مصرف و ۲۲۰۰ هزار بشکه صادر می‌شود.

تولید میعانات گازی کشور نیز در دولت یازدهم روند افزایشی قابل توجهی داشته، به‌طوری‌که این مقدار در سال ۱۳۹۵ نسبت به ابتدای استقرار دولت یازدهم (پنج ماه سال ۱۳۹۲) حدود ۵۵ درصد رشد نشان می‌دهد.همچنین میزان صادرات میعانات گازی کشور در اواخر سال ۱۳۹۵ نسبت به سال ۱۳۹۲ حدود ۲,۵ درصد افزایش یافته است.

به طور کلی ایران روزانه ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار بشکه میعانات گازی صادر می کند.تولید گاز ایران نیز از ۸۰۰ میلیون متر مکعب در روز در شرایط کنونی تا پایان سال به یک میلیارد متر مکعب افزایش خواهد یافت.حجم گاز موجود برای صادرات باید تا ۲۰۲۱ به ۳۶۵ میلیون متر مکعب در روز برسد که از صادرات برترین تولیدکننده گاز طبیعی مایع جهان یعنی قطر هم بیشتر است..میزان صادرات فرآورده‌های نفتی ایران در روزهای پایانی سال ۱۳۹۵ به ۴۵۰ هزار بشکه در روز رسید که یک رقم بی سابقه در سال‌های اخیر بود و کشورهای مختلفی از سرتاسر دنیا، از جمله کشورهای اروپایی میزبان این محصولات بودند.
در روزهای پایانی سال ۱۳۹۵  روزانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه نفت خام در کشور تصفیه می‌شد که از این میزان حدود ۴۵۰ هزار بشکه یعنی حدود ۲۵ درصد آن صادر می‌شد، طبق گفته مسئولین چنانچه مصرف داخل کشور مدیریت و گاز جایگزین سوخت مایع شود، میزان صادرات فرآورده های نفتی  تا حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار بشکه در روز قابلیت افزایش دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: