ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰

بررسی شاخص‌های کلان کشور

رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه غیرعلنی درباره شاخص های کلان کشور به خصوص شاخص های اقتصادی به نمایندگان توضیح می‌دهد تا آنها براساس وضعیت کلی در انتخاب وزرا تصمیم گیری کنند.

تدبیر24»کمال دهقانی نماینده تفت و میبد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رئیس مجلس در جلسه غیرعلنی به ارزیابی از شاخص‌های کلان کشور و جایگاه مجلس، دولت و سایر دستگاه‌ها برای بهبود این شاخص‌ها پرداخت. چون این وضعیت تنها نتیجه عملکرد دولت‌ها نیست و مجلس و سایر نهادها در این موضوع دخیل هستند.

به گفته وی رئیس مجلس به توضیحی در خصوص شاخص‌های کلان اقتصادی متناسب در منطقه و جهان می‌پردازد تا مشخص شود که وضعیتمان در چهار سال گذشته بهتر و یا بدتر شده و چطور باید در سالهای آینده باحرکت شتابان امور را پیش ببریم.

این نماینده مجلس درپایان گفت: طبیعتا شناخت از شاخص های کلان کشور در انتخاب کابینه نیز تاثیرگذار است و بر مبنای آن نمایندگان می توانند با ارزیابی عملکرد دولت در چهار سال آینده وزرای دولت دوازدهم را انتخاب کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: