ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۴۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳

موگرینی در راه خلیج فارس

«فیدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه شب گفت: برای حل بحران خلیج فارس، یکشنبه آینده عازم کویت خواهد شد.
تدبیر24»موگرینی در کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل با اشاره به این که قبل از سفر وزیر امورخارجه فرانسه به منطقه خلیج (فارس)، با وی درباره بحران به وجود آمده در این منطقه گفت و گو کرده است، افزود: برای حل بحران خلیج (فارس) یکشنبه آینده به کویت می روم.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه افزود: بحران خلیج (فارس) بر بسیاری از موضوعات منطقه ای تاثیرات بدی داشته است و باید از شدت گرفتن تنش به وجود آمده دوری کرد.
ژان ایوز لو دریان وزیر امور خارجه فرانسه پیشتر در سفر خود به چهار کشور عربی (عربستان، قطر، کویت و امارات) تلاش کرد تا سطح تنش ها در روابط کشورهای عربی را کاهش دهد.
رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه روز یکشنبه در آخرین روز از سفر دو روزه خود به منطقه خلیج فارس در ابوظبی از کشورهای درگیر در بحران کنونی این منطقه خواست تا برای انجام مذاکرات و حل بحران بی سابقه بین قطر و همسایگانش، آرامش خود را حفظ کنند.
موگرینی ششمین مسئول بین المللی است که در روزهای آینده برای بررسی بحران کشورهای چهارگانه با قطر به منطقه خواهد آمد.
در چند روز اخیر، لوردیان وزیر امورخارجه فرانسه، «زیگمار گابریل» وزیر امورخارجه آلمان، «جفری فلتمن» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و «بوریس جانسون» وزیر امور خارجه انگلیس و «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا به منطقه سفر کرده اند.
عربستان، امارات، بحرین و مصر 15 خردادماه 96 با متهم کردن دوحه به حمایت از تروریسم و افراط گرایی، روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را به روی این کشور بستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: