آنطور که مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی عنوان کرد، قرار بر کاهش صف وام ازدواج در قالب طرحی از اول مرداد ماه تا پایان شهریور است، این تصمیم در قالب طرح ضربتی اعطای وام ازدواج انجام می شود.
بنا بر توضیحات میرمحمد صادقی در این طرح ١٠ بانک و یک صندوق قرض الحسنه حضور دارند که سهمیهای بیش از ٥٠٠ هزار فقره را تقبل کردهاند. بانکهای ملی، صادرات، تجارت، ملت، سپه، رفاه، کشاورزی، مسکن، توسعه تعاون، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان مجموع بانکهایی هستند که برای این طرح با بانک مرکزی به توافق رسیدهاند.
وی بر اهمیت نظارت بر اجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج تاکید و گفت که به کلیه بانکها تاکید شده تا وجود تنها یک ضامن را مدنظر قرار داده و در این باره سخت گیری غیرمعمول نداشته باشند.
مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی همچنین درباره اولویت اجرای این طرح توضیح داد که مناطق محروم و کم برخوردار در اولویت قرار دارد. در مرحله افرادی هستند که زمان بیشتری در صف قرار داشتهاند.
میر محمد صادقی درباره تامین منابع پرداخت حدود ٥٠٠ هزار فقره طی دو ماه آینده نیز گفت که قرار نیست هیچ مبلغی از منابع بانک برای این طرح اختصاص پیدا کند و تامین مالی آن از منابع داخلی بانکها و منابع قرض الحسنه جاری و پس انداز انجام خواهد شد.
به گفته میرمحمدصادقی سهمیه تعیین شده برای بانکها بین ٣٠ هزار تا ٩٠ هزار فقره است، که کمترین سهم با ٣٠ هزار فقره برای بانک قرض الحسنه مهر ایران و بیشترین به ٩٠ هزار سهم و بانک ملی اختصاص دارد.
مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی همچنین در این باره توصیههایی نیز داشت. وی از زوجین خواست که با دریافت این تسهیلات نسبت به خرید کالای ایرانی اقدام کنند تا موجب رونق تولید شده باشد. همچنین به تولیدکنندگان توصیه کرد تا با افزایشی که ممکن است در تقاضا از اول مرداد ماه ایجاد شود نسبت به ایجاد طرح فروش ویژه اقدام کنند.