ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۴۵۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴

ادعای وزیر اماراتی علیه ایران

وزیر مشاور امارات در امور خارجه در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد که ایران تلاش می‌کند از رفتارهای ناشایسته قطر بیش‌ترین استفاده را ببرد.
تدبیر24»وزیر مشاور امارات در امور خارجه در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد که ایران تلاش می‌کند از رفتارهای ناشایسته قطر بیش‌ترین استفاده را ببرد.
انور قرقاش، وزیر مشاور امارات در امور خارجه در یک کنفرانس مطبوعاتی در لندن مدعی شد که ایران در بحران به وجود آمده میان آنها و قطر مداخله می‌کند و تلاش می‌کند تا از رفتارها و اقدامات ناشایسته قطر بیش‌ترین استفاده را ببرد.

وی هم‌چنین مدعی شد: قطر از سال 1995 تا به امروز با هدف ایجاد بی‌ثباتی در مصر، عربستان و بحرین میلیون‌ها دلار هزینه کرده است و حمایت مالی زیادی از تروریست‌ها می‌کند.

قرقاش خطاب به مسوولان غربی که قصد میانجیگری دارند، مدعی شد: شما دوگانگی در رفتار قطری‌ها را درک می‌کنید، قطر به وعده‌هایش عمل نکرد و ما به آن بی‌اعتماد هستیم و با نپذیرفتن مطالبات‌مان تمام میانجیگری‌ها را نابود کردند.

به گزارش ایسنا، بعد از انتشار اخباری منسوب به امیر قطر برخی از کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر، امارات و بحرین کشور قطر را حامی تروریست خواندند و پس از قطع روابط دیپلماتیک با این کشور مرزهای هوایی، زمینی و دریایی خود را به روی آن بستند و قطر را تحریم کردند و برای برداشتن تحریم 13 شرط گذاشتند که قطری‌ها این شروط را نپذیرفتند و تنش میان آنها شدت گرفت.
برچسب ها: امارات ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: