ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۴

رئیس‌جمهور آتی باید زن باشد

رئیس‌جمهوری اسبق آمریکا ضمن ابراز امیدواری در مورد اینکه یک زن رئیس‌جمهوری آتی این کشور شود، گفت که از همسرش در صورتی که تصمیم بگیرد نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری ایالت متحده آمریکا شود، حمایت می‌کند.
به گزارش تدبیر24، ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت: هیلاری کلینتون که اوایل سال جاری میلادی به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا کناره گیری کرد، هنوز اعلام نکرده که آیا می‌خواهد خودش را برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی نامزد کند یا خیر.

بیل کلینتون رئیس جمهوری اسبق آمریکا در کنفرانسی که توسط مجله اقتصادی کایجینگ، در چین سازماندهی شده بود گفت: امیدوارم که یک رئیس جمهور زن در طول مدت زندگانی‌ در کشورم ببینم. فکر می‌کنم که این یک امر خوب هم برای آمریکا و هم برای سراسر جهان است. نمی‌دانم که هیلاری نامزد می‌شود یا نه. هیچ چیز در سیاست حتمی نیست.

بیل کلینتون، هیلاری را توانمندترین خدمتگزار مردم خواند که تاکنون با وی همکاری کرده و اعلام کرد که اگر همسرش تصمیم بگیرد برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود، از وی حمایت خواهد کرد.

رئیس جمهوری اسبق آمریکا برای دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهوری کنونی چین در پکن بود تا درباره تحکیم همکاری این کشور با بنیاد بشردوستانه خود مستقر در نیویورک با وی گفت‌وگو کند.

بیل کلینتون در جریان جلسه پرسش و پاسخ یک ساعته خود هیچ اشاره‌ای به باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا نکرد که میزان محبوبیتش به خاطر رویدادهای اخیر و برنامه خدمات درمانی دولت واشنگتن به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

وی همچنین به انتقاد از ادوارد اسنودن، مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا نپرداخت و گفت که معتقد است این حق قانونی و مشروع دولت آمریکا برای جست‌وجو در میان حجم وسیعی از داده‌هاست تا اگر روابطی میان گروه‌های تروریستی و اشخاص وجود دارد، آن‌ها را رهگیری کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: