آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۴۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۱
در گفت‌وگو با الجزیره

ظریف:‌ واشنگتن در مواضعش تجدیدنظر کند

وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگو با یک رسانه عربی گفت:‌ تحریم‌های آمریکا علیه ایران بی فایده است و بهتر است واشنگتن در مواضعش تجدیدنظر کند.
تدبیر24»محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگو با شبکه الجزیره گفت:‌ اظهارات آمریکا درباره وضع تحریم های جدید علیه ایران غیرقابل قبول است و توافق هسته‌ای را تهدید می‌کند.

وی افزود:‌ تحریم های آمریکا علیه ایران بی فایده است و واشنگتن باید در مواضعش تجدید نظر کند. اگر واشنگتن به توافق هسته‌ای پایبند نباشد ما نیز سناریوهای مختلفی داریم.

برچسب ها: واشنگتن ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: