آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۸۴۶۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱

رستورانی زیبا وسط اقیانوس هند !+ عکس

اینجا رستورانی در جزیره زنگبار کشور تانزانیاست که در اقیانوس هند قرار گرفته و با چشم اندازهای بینظیر و غذاهای خوشمزه مشتریان زیادی دارد.

تدبیر24»شاید با نگاه اول به این عکس ها فکر کنید که اینجا کلبه ای بدون صاحب در وسط آب است، اما در واقع اینجا رستورانی در جزیره زنگبار کشور تانزانیاست که در اقیانوس هند قرار گرفته و با چشم اندازهای بینظیر و غذاهای خوشمزه مشتریان زیادی دارد. گردشگران با قایق خودشان را به این رستوران رویایی می رسانند بر روی تراس هایش می نشینند و در حالی که نسیم خنک اقیانوس صورتشان را نوازش می کند محو تماشای اقیانوس می شوند. با الی گشتهمراه باشید و عکس هایی زیبا از این رستوران را ببینید.

رستوران راک
رستورانی در وسط اقیانوس
داخل رستوران راک
رستورانی در وسط اب
رستورانیبا چشم اندازهای زیبا
رستوران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: