ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۰

خروج اکوادور از توافق نفتی اوپک

دولت اکوادور اعلام کرد به دلیل مشکلات مالی دیگر توافق کاهش تولید اوپک را رعایت نخواهد کرد و قصد دارد تولید نفت خود را به تدریج افزایش دهد.
تدبیر24»کارلوس پرز، وزیر نفت اکوادور اظهار کرد: پایبندی اکوادور به کاهش تولید توافق شده تنها حدود ۶۰ درصد بود که میزان تولید کنونی را به ۵۴۵ هزار بشکه در روز رسانده است.

پرز در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: ما برای خزانه مالی به بودجه نیاز داریم و به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم تولیدمان را به تدریج افزایش دهیم. با این‌همه به دلیل محدودیت‌های تولید اوپک و سقفی که در نتیجه آن داشته‌ایم، تولید به پتانسیل کامل افزایش نخواهد یافت.

دولت اکوادور اعلام کرده کسری مالی این کشور در سال جاری به ۷.۵ درصد تولید ناخالص داخلی می‌رسد. زیرا این کشور همچنان از اُفت قیمت‌های جهانی نفت تحت فشار قرار دارد. تحت توافقی که میان کشورهای عضو اوپک و سایر تولیدکنندگان خارج از این سازمان از جمله روسیه امضا شد، کشور آمریکای جنوبی اکوادور موافقت کرد تولید نفت خود را ۲۶ هزار بشکه در روز کاهش دهد.

وزیر نفت اکوادور گفت: متاسفانه ما در حال حاضر حدود ۱۶ هزار بشکه در روز کاهش تولید داشته‌ایم و به دلیل نیازهایی که کشور داشته،  به سهمیه کاهش تولید تعیین شده برای ما عمل نکرده‌ایم. وی در ادامه افزود: یک توافق نانوشته در اوپک برای نوعی انعطاف‌پذیری نسبت به نیازهای اکوادور وجود داشته است.

طبق نظرسنجی ماهانه رویترز از تولید اوپک، پایبندی اکوادور به توافق کاهش تولید هرگز بالای ۶۹ درصد نبوده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: