ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵
در جلسه عضو منتخب شورای شهر تهران با «جامعه شهرسازان» مطرح شد؛

استفاده از ظرفیت‌های علمی و تجارب نهادهای صنفی

شهر موجودی زنده است و حیاتش در تمام لایه‌ها و روابطی که در آن تعریف می‌شود, وجود دارد؛ البته کالبد در تعریف روابط بسیار مهم است اما اگرروابط انسانی زیرساخت اصلی شهر باشد کالبد می‌تواند خود را با آن هماهنگ کند.
تدبیر24»زهرا نژادبهرام، عضو منتخب شورای شهر تهران با جامعه شهرسازان در ارتباط با رویکرد به شهر بود و این‌که ما از چه زاویه ای به شهرمان نگاه می کنیم دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی تدبیر24 به گفته نژادبهرام, تمام تلاش منتخبین شورای شهر این است که بتواند رابطه‌اشان را با متخصصین و دست‌اندرکاران برنامه ریزی و مدیریت شهری در قالب شهرساز، معمار، متخصصین علوم اجتماعی و متخصصین امور شهری، بهبود بخشند تا از این راه, ظرفیت‌های علمی و تجارب نهادهای صنفی که برخاسته از مردم هستند یاوران شورای شهر آینده باشند.

به اعتقاد این عضو منتخب شورا, شهر موجودی زنده است و حیاتش در تمام لایه‌ها و روابطی که در آن تعریف می‌شود, وجود دارد؛ البته کالبد در تعریف روابط بسیار مهم است اما اگرروابط انسانی زیرساخت اصلی شهر باشد کالبد می‌تواند خود را با آن هماهنگ کند.

نژادبهرام سپس به سه محور مشخص, اشا ه کرد؛ ضرورت استفاده از نهادهای مردمی به‌ویژه انجمن‌های صنفی، جامعه شهرسازان و معماران و تشکل‌های غیردولتی و ضرورت توجه به اولویت‌های شهر تهران؛ مسائل مربوط به بودجه، بدهی‌های شهرداری، ترافیک، آلودگی‌های هوا و...

مورد بعدی توجه به این‌که کالبد شهر در خدمت ساکنان شهر است و نمی‌توانیم کالبد را بدون توجه به نیازهای شهروندان تعریف کنیم.
وی همچنین با اشاره به وضعیت گذشته افزود تا حالا آن‌چه ایجاد شده بر اساس رویکرد کالبدی بوده و کمتر به نیازهای شهری توجه شده؛ از این جهت لازم است با رویکرد جدی‌تری به مسائل شهری توجه شود.

در پایان این عضو شورای اسلامی شهر تهران وعده داد که؛ قرار است طرح‌هایی را که الان موجود است مورد بازنگری قرار دهیم و از ظرفیت‌هایی مثل پیوست‌های اجتماعی و زیست‌محیطی بهره ببریم و در سه مقطع، پیش ، حین و پس از اجرای طرح از آن استفاده شده و در طرح‌های مختلف شهر ی مورد توجه قرار بگیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: