آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۴۷۹۴
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲

هشدار افزایش حامیان داعش

یک پژوهشگر ارشد امور تروریسم امروز (جمعه) هشدار داد، حملات شبه نظامیان وابسته به گروه تروریستی داعش به شهر ماراوی فیلیپین باعث تشویق دیگر حامیان این گروه تروریستی در جنوب شرق آسیا و افزایش احتمال حملات آنها در دیگر کشورهای منطقه شده است.
تدبیر24»در حالی که اشغال شهر ماراوی در فیلیپین از سوی شبه نظامیان مرتبط با داعش حدود 2 ماه است که ادامه دارد، سیدنی جونز یک کارشناس شبکه‌های شبه نظامی در جنوب شرق آسیا در گزارشی اعلام کرد: اکنون دیگر شهرهای فیلیپین نیز با افزایش خطر حملات شبه نظامیان مواجه هستند و همکاری میان گروه‌های شبه نظامی در مرزهای کشورهای منطقه ممکن است افزایش پیدا کند.

وی هشدار داد: اکنون شبه نظامیان مالزی و اندونزی به دنبال آن هستند که با تشدید تلاش‌های خود هر چه بیشتر نیروهای نظامی را هدف قرار دهند و ممکن است به حمله به خارجی‌ها نیز چشم داشته باشند.

جونز گفت: عکس‌هایی که بعد از اشغال شهر ماراوی در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد و در آن شبه نظامیان مرتبط با داعش با لبخند و اسلحه به دست نشان داده می‌شوند، تاثیری مشابه با تصاویر اشغال شهر موصل عراق در سال 2014 از سوی داعش خواهد داشت.

وی افزود: این تصاویر همان حس پیروزی را انتقال می‌دهد و باعث افزایش تمایل حامیان داعش در منطقه برای پیوستن به درگیری می‌شوند.

جونز همچنین هشدار داد: اتباع اندونزی و مالزی که به درگیری در شهر ماراوی پیوسته‌اند می‌توانند به کشورهایشان بازگردند و با اعتبار زیادی تبدیل به رهبران جدیدی برای گروه‎‌های شبه نظامی حامی داعش شوند. با این حال حمله‌ای به سبک ماراوی در کشور اندونزی بعید به نظر می‌رسد چون این کشور برخلاف فیلیپین گروه‌های شبه نظامی متعدد که به جذب نیرو و سلاح بپردازند، ‌ندارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: