ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۸۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۵

عملیاتی شدن توافق همکاری هسته‌ای

توافق همکاری در زمینه انرژی صلح آمیز هسته ای از روز پنج شنبه (20 ژولای) وارد مرحله اجرایی شد.

تدبیر24»این توافق در 11 نوامبر 2016 در جریان سفر نارندرا مودی، نخست وزیر هند به توکیو میان دو طرف امضا شد.

این در حالی است که در مفاد این قرارداد ذکر شده است در صورتی که هند آزمایش هسته ای انجام دهد به صورت خودکار این توافق لغو خواهد شد.

این توافق در راستای فروش تجهیزات هسته ای به هند امضا شده است .

این نخستین بار است که ژاپن قرارداد همکاری هسته ای را با کشوری امضا می کند که عضو پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای (ان.پی.تی) نیست.

پس از امضای این توافق اذهان عمومی ژاپن به شدت به این اقدام دولت اعتراض کردند اما شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن با اعلام اینکه این توافق برای همکاری هسته ای صلح آمیز امضا شده است توانسته تا حدی نگرانی ها را در این باره کاهش دهد.

این توافق به هند اجازه می دهد تا سوخت هسته ای را بازفرآوری و اورانیوم را غنی سازی کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: