ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۴۸۹۴
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰

آتشفشانی که فعال شد

کوه آتشفشان 'سینابونگ' اندونزی براساس گزارش سازمان مدیریت بحران ملی این کشور جنوب شرق آسیا در دو روز گذشته 9 بار فوران کرد.
تدبیر24»خبرگزاری رسمی اندونزی (آنتارا) اعلام کرد این کوه آتشفشانی روز شنبه 2 بار و روز جمعه 7 بار فوران کرد و در نخستین فوران خاکستر ناشی از آتشفشان تا ارتفاع سه هزار و 500 متری پرتاپ شد.
سازمان مدیریت بحران ملی اندونزی با توجه به 9 بار فوران کوه آتشفشان 'سینابونگ' در دو روز گذشته و ادامه این روند، وضعیت هشدار صادر کرد.
توصیه شده است مردم و بازدیدکنندگان از شعاع سه کیلومتری بخش جنوب و جنوب شرقی، 6 کیلومتری بخش شرقی و جنوب شرقی و چهار کیلومتری بخش شمال شرقی به این کوه نزدیک نشوند.
کوه آتشفشانی 'سینابونگ' در استان سوماترای شمالی اندونزی فروردین ماه امسال نیز بار دیگر فعال و خاکسترهایی به ارتفاع دو هزار متر به آسمان پرتاب کرد.
کوه آتشفشان سینابونگ دو هزار و 460 متر ارتفاع دارد و در سوماترای اندونزی واقع است.
آتشفشان سینابونگ یکی از فعال ترین آتشفشان های جهان است که پس از یک دوره خاموش 400 ساله در سال 2010 فعالیت مجدد خود را آغاز کرد و در آن سال نیز دو نفر قربانی فعالیت مجدد این آتشفشان شدند.
اندونزی سال 1393 با تصویب قانونی جهت توسعه بخش انرژی در صدد است از انرژی حرارتی آتشفشان های این کشور برق تولید کند.
برچسب ها: آتشفشان فعال
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: