ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۴۹۰۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷

هوای پایتخت ناسالم شد

مدیرواحد پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ضمن اشاره به افزایش دما از ناسالم شدن کیفیت هوای پایتخت برای گروه‌های حساس خبر داد.

تدبیر24»حسین شهبازی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه دما طی دو روز آینده به‌طور جزیی افزایش خواهد یافت، گفت: طبق نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا، وضعیت کیفی هوای پایتخت طی امروز به دلیل افزایش نسبی غلظت آلاینده ازن در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است و انتظار می‌رود تا روز یکشنبه (۱ مرداد)، این شرایط نامطلوب کیفی هوا به ویژه برای گروه‌های حساس در بیشتر مناطق شهر تهران همچنان تداوم داشته باشد.

مدیرواحد پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در ادامه اظهار کرد: بر اساس تحلیل ﺁخرین داده‌های هواشناسی پیش‌بینی‌شده برای شهر تهران، امروز جوی نسبتا آرام برقرار است و در برخی ساعات وزش باد موثر به بزرگی  ۳ تا ۵ متر بر ثانیه از سمت نواحی جنوب - جنوب غربی انتظار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه این شرایط در روز یکشنبه (اول مرداد) کمابیش ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: به‌تدریج همراه با افزایش میزان ناپایداری جوی در روز دوشنبه (۲ مرداد)، در برخی ساعات به ویژه بعد ازظهر وزش باد نسبتا شدید به بزرگی ۵ تا ۸ متر بر ثانیه از سمت نواحی جنوبی - جنوب شرقی پیش‌بینی می‌شود.

شهبازی در پایان اظهار کرد: کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته پایتخت منتهی به ۸ صبح با شاخص ۷۷ در شرایط سالم قرار داشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: