ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۹۴۸
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰
وزارت نفت اعلام کرد؛

امضای 33 تفاهمنامه نفتی داخلی و خارجی در پسابرجام

شرکت ملی نفت ایران پس از اجرام برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) تا پایان خردادماه امسال با 28 شرکت بین المللی و ایرانی دارای صلاحیت، 33 تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
تدبیر24»شرکت ملی نفت ایران پس از امضای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در تیرماه سال 1394 و لغو تحریم‌ها از دی ماه همان سال، با شرکت‌های داخلی و بین المللی برای توسعه میدان‌های نفت و گاز مذاکره کرد و تا خردادماه امسال موفق به امضای 33 تفاهم‌نامه نفتی شد.
در این میان، تفاهمنامه با توتال فرانسه، سی.ان.پی.سی.آی چین و پتروپارس ایران به امضای قرارداد در دوازدهم تیرماه امسال منجر شد.
همچنین بیست و ششم تیرماه شرکت ملی نفت ایران، تفاهمنامه ‎خدمات نوسازی تاسیسات و افزایش تولید گاز میدان سلمان را با شرکت‎های پتروپارس و مهندسی تویو (TOYO) ژاپن امضا کرد.
در میان تفاهمنامه‌های امضا شده با کشورهای خارجی، روسیه بیشترین سهم را دارد.
شرکت‌های لوک اویل، زاروبژنفت، تات نفت و گازپروم نفت به ترتیب مطالعه میدان‌های نفتی آب تیمور و منصوری- آبان و پایدار غرب- دهلران و شادگان- چشمه خوش و چنگوله را بر عهده گرفته اند.
انتظار می رود تا پایان سال چند مورد دیگر از این تفاهمنامه ها به امضای نهایی برسد.
بر اساس مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی، شرکت ملی نفت ایران مکلف شده است تا پایان امسال 10 قرارداد توسعه ای میدان‌های نفت و گاز را به نتیجه برساند که مقدمات این کار در قالب مناقصه و مذاکرات به صورت موازی در دست اقدام است.
به گزارش ایرنا، ایران برای توسعه صنعت نفت به 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز دارد که بخش عمده آن باید از محل منابع خارجی تامین شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: