ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۹۵۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲

تئاتر برای زندگی است نه برای نان !

کارگردان و نویسنده «نیلوفر و نفت» درباره جدیدترین اثر نمایشی‌اش گفت: اثری است زنانه درباره‌ی موضوعات زندگی ما.
تدبیر24»امیر دژاکام با اشاره به اینکه «نیلوفر و نفت» بازنویسی یا بازخوانی از «بلبل سرگشته» به نویسندگی علی نصیریان نیست، در یک نشست رسانه‌ای که 31 تیر ماه در آستانه‌ی اجرای نمایشش برگزار شد،گفت: تمام کاراکترها همان کاراکترهای «بلبل سرگشته» هستند ولی قصه در اینجا کاملا متفاوت است و  یک اثر مدرن به حساب می‌آید، در حالیکه «بلبل سرگشته» یک اثر کلاسیک است.

کارگردان این اثر هنری درباره اینکه تمرینات بسیار فشرده انجام شده، ادامه داد: تمام تمرینات این اثر هنری در یک پروسه 20 روزه انجام شد که می‌توان گفت به طور مثال دکور را با کمتر از یک میلیون تومان انجام دادیم و هماهنگی و لباس‌ها در مدت زمان محدودی صورت گرفت.

در این نشست خبری بهنام رحیمی آهنگساز، عباس جمشیدی بازیگر، سروش طاهری، ملیحه کیا، مرتضی آقاحسینی، علی برجی، مهرنوش دارا و مانلی حسین‌پور درباره نقش و حضور خود در این نمایش توضیحاتی دادند.

دژاکام درباره داستان نمایش، بیان کرد:«نیلوفر و نفت» قصه پنج دختر است با قومیت‌های متفاوت که نمادی از تمام زنان و دختران این سرزمین هستند که حق زیبا بودن، خواسته‌ها، ابراز کردن نیازها از آنها گرفته شده و به جایش به آنها برچسب‌های مختلف می‌زنند.

نویسنده و کارگردان این اثر هنری با اشاره به اینکه تئاتر را برای تجارت انجام نمی‌دهم، گفت: تئاتر برای زندگی است نه برای نان. البته که هنرمندان حق دارند از این راه ارتزاق کنند ولی چرا باید ملودرام‌های سطح پایین اجرا کنند تا پول در آورند.

او درباره ارتباط بین عنوان این اثر هنری، گفت: نفت زاینده است، می‌تواند ثروت، آبادانی و شکوفایی ایجاد کند. نیلوفر نیز در باتلاق رشد می‌کند و سمبل اعتدال است. در کنار هم قرار گرفتن این دو می‌تواند هم به شکوفایی بی‌انجامد و هم به ابتذال برسد.

نمایش «نیلوفر و نفت» اثر امیر دژاکام از اول مرداد ماه در تماشاخانه ایرانشهر،سالن ناظر زاده کرمانی به روی صحنه می‌رود.

برچسب ها: تئاتر نان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: