ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۷

پیام 100 هزار تُنی ترامپ

فعالیت بزرگترین ناو هواپیمابر اتمی جهان که با هزینه ای بالغ بر 13 میلیارد دلار طی هشت سال ساخته شده، با سخنرانی ترامپ که این ناو را «پیامی 100 هزار تنی به جهان» خواند، آغاز شد.
تدبیر24»دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با اعلام رسمی راه اندازی بزرگترین نام هواپیمابر اتمی جهان که به توصیف او 'پیامی 100 هزار تنی به جهان' است، گفت: این ناو باعث می شود دشمنان آمریکا از ترس به خود بلرزند.
ترامپ با بیان اینکه آمریکا در پی جنگ عادلانه نیست، بلکه به دنبال پیروزی است، گفت: به پیروزی کامل خواهیم رسید.
وی علت درخواستش برای افزایش 20 میلیارد دلاری بودجه نظامی آمریکا در سال جاری را وضعیت بد ارتش آمریکا در دوره پیش از خود دانست و تاکید کرد که از کنگره خواسته بودجه نظامی سال آینده را 54 میلیارد دلار افزایش دهد.
ترامپ از نیروهای ارتش آمریکا خواست با سناتورها تماس گرفته و از آن ها بخواهند، افزایش بودجه را تصویب کنند.
به گزارش ایرنا، عملیات ساخت ناو 'یو اس اس جرالد فورد' در سال 2009 آغاز شد و قرار بود تا سپتامبر 2015 با هزینه 10 میلیارد و 500 میلیون دلار تکمیل شود.
نیروی دریایی آمریکا دلیل تاخیر در ساخت این ناو را فناوری و سامانه های پیشرفته این کشتی از جمله سیستم های الکترومغناطیسی مورد استفاده برای برخاستن جت های جنگنده و پهپادها عنوان کرد.
این ناو به نام «جرالد فورد» سی و هشتمین رئیس جمهوری آمریکا نامگذاری شده که در جنگ جهانی دوم سروان نیروی دریایی ایالات متحده بود.
وی پس از خدمت در ارتش به عنوان عضو مجلس نمایندگان آمریکا و پس از آن از سوی ریچارد نیکسون رئیس جمهوری وقت آمریکا به سمت معاون رئیس جمهوری انتخاب شد.
در پی استعفای نیکسون در رسوایی واترگیت، جرالد فورد به ریاست جمهوری آمریکا رسید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: