ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۵۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲

اظهارات عجیب دختری که برده جنسی داعش بود

نزدیک به سه سال توسط داعش به اسارت گرفته شده بود. اسارتی که برای او توام با بردگی جنسی بوده است. و حالا با پاک سازی عراق از داعش به خانه بازمی‌گردد .
تدبیر24»حیثا شانکال دختر ایزدی عراقی در سال 2014 که داعش در حملات وحشیانه خود مردم این کشور را تار و مار می‌کرد همراه صدها زن و کودک دیگر ایزدی دزدیده شد.
زمانیکه داعش کوه‌های سنجار را محاصره کرده بود حدود 50 هزار نفر از مردمی که عضوی از گروه‌ها و قومیت‌های مذهبی بودند برای مدت‌های طولانی تحت آزار و اذیت این تروریست‌ها قرار گرفتند.

مردان به قتل رسیدند، پسرها دستگیر شدند و به عنوان نیروهای کودک و نوجوان توسط داعشی‌ها آموزش داده شدند؛ زنان و دختران هم به عنوان برده‌های جنسی به تصرف داعشی‌ها درآمدند.

حیثا در ادامه گفت: زمانیکه در سنجار قتل عام انجام شد،‌من یکی از آن کسانی بودم که توسط داعش دزدیده و به اسارت گرفته شدم. 
او یکی از صد‌ها دختر ایزدی بود که به عنوان برده جنسی تحت عنوان "خلافت" خرید و فروش می‌شد.

"من را فروختند و خریدند"

زمانیکه بالاخره حیثا آزاد شد،‌ نیروهای ناجی،‌ او را به سنجار،‌ شهری که خانه‌اش بود بازگرداندند.
حیثا از همه اتفاقاتی که از سر گذرانده خسته بود اما این خستگی دلیل بر این نمی‌شد که برای انتقام پا پیش نگذارد.
او به یک واحد مقاومت زنان برای مبارزه با داعش پیوست.

"من از اینکه می‌دیدم، واحدی از زنان برای محافظت از سنجار تشکیل شده غافلگیر شدم. اما به این گروه پیوستم تا بتوانم از داعش انتقام بگیرم. حالا هم این اسلحه را به دست گرفته‌ام تا از ابو حسن، ابو یوسف و ابو سعد انتقام بگیرم. همان‌هایی که من را شکنجه دادند. همان‌هایی که بسیاری از مادران را شکنجه دادند."

زمانی که در تابستان 2014 داعش سنجار را اشغال کرد حدود 9900 ایزدی کشته و یا دستگیر شدند.
در این بین حدود 3100 نفر به قتل رسیدند. البته این کشتار به وحشیانه‌ترین حالت ممکن اتفاق افتاد. آنها یا سر بریده شدند یا زنده زنده در آتش سوختند.
حالا زنان ایزدی به خونخواهی رنج‌هایی که برده‌اند، عزیزانی که از دست داده‌اند و برای دفاع از سرزمین پدری‌شان روزهای بردگی را فراموش کرده‌ و اسلحه به دست گرفته‌اند و برای انتقام از داعش آماده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: