ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۵۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۸

سرنوشت استخدام حق‌ التدریس‌ها

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۰۰ نماینده طرح تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس را به منظور طرح در صحن علنی مجلس امضاء کردند.

تدبیر24»عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۰۰ نماینده طرح تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس را به منظور طرح در صحن علنی مجلس امضاء کردند.

به گزارش قانون به نقل از تسنیم، جبار کوچکی‌نژاد در رابطه با رد کلیات طرح تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اظهار کرد: این طرح در کمیسیون آموزش مجلس بررسی شد و موافقان و مخالفان نظرات خود را بیان کردند اما دو سوم اعضای کمیسیون به آن رأی مثبت ندادند.

وی افزود: این جمعیت 30 هزار نفر هستند و سال 94 آموزش‌وپرورش تعداد 28 هزار نفر را اعلام کرد، 22 هزار نفر شرایط  لازم را داشتند و 16 هزار نفر از میان آنها به صورت حق‌التدریس با آموزش‌وپرورش همکاری کردند. هم‌اکنون یکی از اشکالات این است که آمار صحیح در رابطه با تعداد معلمان حق‌التدریس نداریم و آمار مجلس، سازمان مدیریت و آموزش‌وپرورش با یکدیگر متفاوت است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: براساس ماده 104 تبصره 1 آیین نامه داخلی مجلس اگر طرحی در کمیسیون رأی نیاورد اما  بیش از 50 نماینده آن را امضا کردند در اولویت طرح در صحن علنی قرار می‌گیرد.

کوچکی نژاد ادامه داد: بیش از 200 نماینده این طرح را امضا کردند تا در صحن علنی مجلس بررسی شود و در صورت تصویب به قانون تبدیل شده و برای آموزش و پرورش لازم الاجرا خواهد شد.

وی مطرح کرد: حدود 500 هزار نفر در حال بازنشستگی از آموزش‌وپرورش تا سال 1400 هستند و آموزش‌وپرورش برای جبران سونامی بازنشستگی و جبران کسری نیرو می‌تواند، معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را تعیین تکلیف کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: