ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۵۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵
سعیدی:

تهمت سهم‌خواهی به اصلاح‌طلبان آدرس غلط دادن است

یک عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید درباره آخرین وضعیت کابینه دولت دوازدهم گفت: این روزها عده‌ای تلاش می‌کنند از اصلاح‌طلبان چهره‌ای باج خواه نمایش دهند و از این طریق آدرس غلط به جامعه می‌دهند.

تدبیر24»فاطمه سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: این تهمت به یک جریان سیاسی است که آن را باج خواه و سهم خواه معرفی می‌کنند. در حالی که اصلاح طلبان به صورت مصداقی کمترین فشاری به رئیس‌جمهور نمی‌آورند. بلکه افق نگاه حامیان رئیس‌جمهور بالاتر از مصادیق است و آنها تلاش می‌کنند به رئیس جمهور کمک کنند تا او زیر فشار سایر افراد، گروه‌ها و صاحب نفوذان همچنان به گفتمان انتخاباتی خود پایبند بماند.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: این نوع حمایت از رئیس‌جمهور بسیار مترقی و حرفه‌ای است. همانطور که ایشان گفته‌اند حالا نوبت آن ۲۴ میلیون نفری است که در انتخابات شعارها و وعده‌های روحانی را برای اداره کشور مناسب دیدند. بنابراین با حفظ حقوق اقلیت، قوه مجریه باید تبلور خواست آن ۲۴ میلیون نفر باشد.

این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران همچنین بیان کرد: رئیس جمهور از آقای جهانگیری لیست پیشنهادی برای کابینه خواسته‌اند و آقای جهانگیری نیز با دلسوزی و بدون حب و بغض جریانی، افراد پیشنهادی خود را به رئیس جمهور معرفی کرده است.

وی ادامه داد: ما کاملا آگاهیم که عده‌ای از نتیجه ۲۹ اردیبهشت عصبانی هستند و تلاش می‌کنند با ایجاد شکاف میان روحانی و جبهه حامی او از بار نتیجه انتخابات بکاهند. هوشیاری اصلاح طلبان و رئیس جمهور در این است که بی‌توجه به این اقدامات همچنان رابطه خود را حفظ می‌کنند.

سعیدی در پایان با بیان اینکه «ما ملاحظات آقای روحانی را درک می‌کنیم» ادامه داد: برای بودن یا نبودن هیچ فردی به روحانی فشار نمی‌آوریم اما این بدان معنی نیست که عملکرد و رویکردهای اعضای کابینه فعلی را در تطابق با گفتمان انتخاباتی رئیس جمهور ارزیابی کنیم. در میان همکاران فعلی رئیس جمهور افرادی هستند که در عمل نشان داده‌اند به برنامه رئیس جمهور ایمان ندارند. امروز نوبت کسانی است که این برنامه‌ها را باور داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: